Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς!

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Επίθεση σε αστυνομικούς έκανε 39χρονος άνδρας στο Βόλο, ο οποίος συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος να οδηγεί μοτοσυκλέτα!

Χαμός στην τροχαία Βόλου

Τρομερά πράγματα  συνέβησαν μέσα στο Τμήμα Τροχαίας του Βόλου, λίγη ώρα μετά από τη στιγμή που προσήχθη 39χρονος άνδρας. Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 22ας Ιουνίου, όταν μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στον 39χρονο, εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσυκλέτα σε κατάσταση μέθης και μάλιστα χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 39χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα και ενημερώθηκε ότι θα του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις και η μηχανή θα ακινητοποιηθεί. Ωστόσο τα όσα άκουσε φαίνεται πως τον ενόχλησαν και έτσι άρχισαν τα παρατράγουδα. Αρχικά κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών και στη συνέχεια απώθησε με το χέρι τον έναν. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν εκείνος αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα.

Συνελήφθη ο 39χρονος

Μάλιστα σημειώνεται πως ο 39χρονος είχε στην κατοχή του αιχμηρό αντικείμενο με μήκος λάμας 9 εκατοστά και συνελήφθη για τα αδικήματα της «Βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων» και παράβασης της «Νομοθεσίας περί όπλων- κατοχή» .

Χαμός στην τροχαία Βόλου.
- 39χρονος εντοπίστηκε σε έλεγχο να οδηγεί μοτοσυκλέτα μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα.
- Οδηγήθηκε στο τμήμα και μόλις ενημερώθηκε για τις κυρώσεις επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
-Συνελήφθη έχοντας πάνω του αιχμηρό αντικείμενο με λάμα 9 εκατοστών.
Ποια τιμωρία του αρμόζει για να βάλει μυαλό;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
Hyundai