• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην Αμερική το νέο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί περίπου στα τέλη του 2018.

Tο υβριδικό Kuga δοκιμάζει τις «αντοχές» του στους δρόμους των ΗΠΑ.

«Συνελήφθη» υβριδικό Kuga

3.581 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/6/2017

Κατασκοπευτικές εικόνες της υβριδικής έκδοσης του Ford Kuga ήρθαν στη δημοσιότητα, καθώς το όχημα εντοπίστηκε στους δρόμους των ΗΠΑ.

 
Στο παρελθόν η εταιρεία είχε δημιουργήσει ένα μικρό αριθμό plug-in υβριδικών οχημάτων, που τα είχε λανσάρει με την ονομασία Escape (Kuga για τις ευρωπαϊκές αγορές) στις ΗΠΑ, τα οποία ωστόσο δεν μπήκαν  ποτέ στην παραγωγή.

Πλέον με τη ζήτηση των υβριδικών οχημάτων να είναι μεγαλύτερη, η Ford φαίνεται πως έχει πάρει πιο ζεστά το συγκεκριμένο θέμα και σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται ότι οι άνθρωποι της μάρκας εργάζονται πάνω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ.
Όπως μπορούμε να δούμε το υβριδικό Kuga δοκιμάζει τις «αντοχές» του στους δρόμους των ΗΠΑ, έχοντας τη θύρα φόρτισης στην στάνταρ θέση της εταιρείας, που είναι πάνω από το μπροστινό αριστερό φτερό.

Στην Αμερική το νέο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί περίπου στα τέλη του 2018, ενώ αναμένεται να δούμε αν αργότερα θα εισέλθει και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Kuga, η Ford έχει επίσης στα σχέδια της για plug-in υβριδικές εκδόσεις τόσο του Transit όσο και του Focus.          
 

Tags: FORD KUGA