• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο πλευρό της M Sport θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ford μέσω της Ford Performance, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η αυτοκινητοβιομηχανία.

Συνεχίζουν χέρι-χέρι Ford και M Sport

Διαβάστηκε από 1447 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/1/2018
 

Στο πλευρό της M Sport θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ford μέσω της Ford Performance, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η αυτοκινητοβιομηχανία.

Τη νέα συμφωνία για παροχή εκτενούς τεχνικής και οικονομικής υποστήριξης στην επί μακρόν εταίρο της στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού M‑Sport, ανακοίνωσε η Ford.
 
Από το 2018, η M-Sport Ford World Rally Team υπό την καθοδήγηση του Malcolm Wilson OBE θα επωφεληθεί από την πρόσθετη τεχνική υποστήριξη του παγκόσμιου οργανισμού Ford Performance στο αρχηγείο της Ford στο Dearborn, (ΗΠΑ), που τελεί υπό την ηγεσία του Mark Rushbrook, global director του αγωνιστικού τμήματος.
 
«Η 20ετή σχέση της Ford με την M-Sport έχει αποφέρει επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες αγώνων ράλι, κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι και παράλληλα έχει καθιερώσει το Fiesta ως πρότυπο για τους οδηγούς ράλι σε όλο τον κόσμο,» δήλωσε αρχικά ο Rushbrook και συνέχισε «Πέρσι, υποστηρίξαμε την M-Sport στην εξέλιξη του νέου Fiesta, το οποίο στη συνέχεια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για το 2018, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη.»
Η Ford έχει αδιάλειπτη συνεργασία με την M-Sport από το 1997. Έχοντας πάρει εντολή από τη Ford, η εξειδικευμένη στο χώρο των ράλι M-Sport προετοιμάζει τα οχήματα για αγώνες ράλι σε αρκετές κατηγορίες, από την FIA R2 μέχρι την κορωνίδα του σπορ, το WRC.
 
«Έχουμε δημιουργήσει μία φανταστική σχέση με τη Ford όλα αυτά τα χρόνια και είναι καταπληκτικό που βλέπουμε ότι η υποστήριξη αυξάνεται καθώς προσβλέπουμε στην υπεράσπιση των τίτλων μας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA το 2018» δήλωσε ο Malcolm Wilson OBE, διευθύνων σύμβουλος της M-Sport.
 
«Με τους Sébastien Ogier και Elfyn Evans έχουμε μία ακόμα ισχυρή ομάδα και η πρόσθετη τεχνική υποστήριξη θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την εξέλιξη του Ford Fiesta WRC. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρότερος από ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι μαζί με τη συμβολή των εταίρων μας, μπορούμε να πετύχουμε τα ίδια υψηλά επίπεδα επιδόσεων και αξιοπιστίας που μας χάρισαν τόσες επιτυχίες το 2017».
 

Tags: FORD
 

WRC - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ