Ποια είναι τα 5 B-SUV με τα καλύτερα φρένα;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια είναι τα 5 B-SUV με τα καλύτερα φρένα;

43.050 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

Ποια είναι 5 B-SUV με τα καλύτερα φρένα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μετά τα ασφαλέστερα SUV πόλης για τους ενήλικες και παιδιά βάσει των επιδόσεών τους στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, παρουσιάζουμε τα 5 κορυφαία μικρά crossover με τα καλύτερα φρένα. Πριν ξεκινήσουμε, να επισημάνουμε ότι η κλασική μέτρηση φρεναρίσματος που κάνουμε στο AutoΤρίτη είναι σε μέτρα, γίνεται σε συγκεκριμένο στεγνό οδόστρωμα και αφορά την πλήρη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου από τα 100 χλμ./ώρα. Τιμές κάτω από τα 37,0 μ. είναι ιδιαίτερα καλές, ενώ για κάτω από 36,0 μ. μιλάμε για κορυφαίες επιδόσεις.

4 Nissan Juke 1,0 DIG-T 117 PS DCT: σε 35,2 μ.
Η πρώτη πεντάδα των B-SUV με τα καλύτερα φρένα ανοίγει με το Nissan Juke. Ο πρωτεργάτης της κατηγορίας χρειάστηκε 35,2 μέτρα μέχρι να ακινητοποιηθεί πλήρως και «εισβάλλει» σε μία λίστα όπου συναντάμε κυρίως μοντέλα με σπορ κατασκευή. Το Juke του 1.000άρη DIG-T κινητήρα των 117 ίππων κατέγραψε την συγκεκριμένη επίδοση στην έκδοση Acenta, που διατίθεται με 7-ταχυτο DCT κιβώτιου διπλού συμπλέκτη. Διαθέσιμο στο συγκεκριμένο πακέτο είναι σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Intelligent Emergency Braking με αναγνώριση πεζών & δικυκλιστών. Όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά, το Nissan Juke αξιοποιεί πλήρως την νέα πλατφόρμα του για να απορροφήσει τις ανωμαλίες, έχοντας πιο ομαλές αντιδράσεις και καλή ποιότητα κύλισης.

4 Audi SQ2: σε 35,2 μ.
Τετρακίνητο, με 2λιτρο μοτέρ 300 ίππων και SUV άμάξωμα. Αυτά είναι τα σημεία αναφοράς που ξεχωρίζουν το Audi SQ2, το «ψηλότερο» S3 που κρατά την αύρα των σπορ επιδόσεων και την συνδυάζει με το διαφορετικό αμάξωμα. Το premium B-SUV, αν και είναι ιδιαίτερα βαρύ αυτοκίνητο (πάνω από 1,5 τόνο), εντυπωσιάζει με την επίδοσή του, καθώς «κοκαλώνει» από τα 100-0 χλμ./ώρα σε 35,2 μέτρα. Αναμενόμενα διαθέτει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενώ όποιος το επιλέξει έχει εγγυημένο εισιτήριο ξεσηκωτικής οδηγικής αίσθησης και μοναδικών επιδόσεων (0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ., τελική ταχύτητα στα 250 χιλιόμετρα την ώρα). Μην ξεχάσουμε την τετρακίνηση η οποία παρεμβαίνει όπου χρειαστεί εξομαλύνοντας τις συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto