• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα 5 πιο «ψηλοτάβανα» μικρά SUV

39.929 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2019

Δείτε τώρα ποια είναι τα 5 μικρά Crossover με τους μεγαλύτερους χώρους για τα κεφάλια των επιβατών, χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν ακόμα και δίμετρους επιβάτες.

Η ευρυχωρία της καμπίνας μετράει πολύ στην επιλογή ενός μοντέλου, που έχει σκοπό να εξυπηρετεί μια μέση οικογένεια. Για τους οδηγούς λοιπόν που οι χώροι βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους, ενώ παράλληλα θέλουν και τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις, αυτά είναι τα πέντε μικρά crossover/SUV με χώρους για πολύ ψηλούς επιβάτες, σύμφωνα με τις μετρήσεις που πραγματοποιούμε στο Autoτρίτη.

Πως γίνονται οι μετρήσεις μας
Οι μετρήσεις των εσωτερικών χώρων γίνονται με τη βοήθεια του… «Λυκούργου», μιας συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου. Ο «Λυκούργος» λοιπόν έχει ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά. Με το κάθισμα του οδηγού στην πιο χαμηλή θέση (αν υπάρχει ρύθμιση του ύψους), την πλάτη κάθετη και με τη θέση αυτή σταθερή, γίνονται όλες οι μετρήσεις εκ των υστέρων, για να υπάρχει αντιπροσωπευτική μέτρηση για το χώρο στα πόδια των πίσω επιβατών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια