• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mega Test άνεσης σε 17 μικρομεσαία SUV

Διαβάστηκε από 30978 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2019
 

Ποιο είναι το πιο άνετο μικρομεσαίο SUV στο δρόμο; Σε πιο θα ταξιδέψεις χωρίς να σου παίρνει ο θόρυβος τα αυτιά; Και σε ποιο θα βρείτε τους περισσότερους χώρους, αλλά και τα πιο πολλά κομφόρ; To Test Center του AutoΤρίτη αξιολόγησε 18 μοντέλα της κατηγορίας και έχει τις απαντήσεις.

Αρκετές φορές έχουμε αναφέρει πόσο σημαντικό είναι ένα μοντέλο να διαμορφώνει ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες. Ναι μεν είναι σημαντικές οι επιδόσεις ενός μοντέλου, όπως και η οικονομία καυσίμου, ωστόσο όταν περνάς ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου μέσα στο αυτοκίνητό σου, ε σίγουρα δε θες να ταλαιπώρησαι.

Εξάλλου, όπως διαμορφώνεις το σπίτι σου, το γραφείο σου και όποιο άλλο χώρο περνάς πολλές ώρες, με τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου και να σου προσφέρει όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή, το ίδιο θέλεις και για το αυτοκίνητό σου. 

Τι χρειάζεστε για μια ξεκούραστη και άνετη διαδρομή. Να κάθεστε αναπαυτικά, να μην υπάρχει θόρυβος στην καμπίνα, αλλά και να μπορείτε να βολέψετε τα πράγματά σας, ώστε να μην ακουμπάνε αριστερά και δεξιά και φυσικά να μην δυσανασχετείς κάθε φορά που πέφτεις σε μια μικρή λακκούβα.

`Ανεση Extended
«Ανεση Extended» λοιπόν. To test που αξιολογεί πόσο άνετη είναι η παραμονή των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητό κατά τη μετακίνησή τους Το νέο μεγάλο εγχείρημα του Test Center μας και μια δοκιμασία που θα διαβάσετε μόνο στο AutoΤρίτη. Στο τεύχος 45 του 2018, στο μικροσκόπιό μας μπήκαν τα μικρομεσαία χάτσμπακ. Τώρα έφτασε η ώρα για τα μικρομεσαία SUV. 

Οι τομείς που εξετάζουμε είναι η λειτουργία της ανάρτησης και πόσο αποτελεσματικά θα αποσβέσει μια εγκάρσια ανωμαλία στο δρόμο, ο θόρυβος που περνάει μέσα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ο διαθέσιμος χώρος για το κεφάλι και τα γόνατα των επιβατών, καθώς και οι έξτρα παροχές που προσφέρει ο εξοπλισμός και κάνει πιο εύκολη την παραμονή εντός της καμπίνας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

TEST CENTER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • aggelos

  Το κασκάι που το είχατε βγάλει σαν το πιο αθόρυβο και ήσυχο ρε παιδιά πριν κάποιους μήνες σε δική σας έρευνα και πάλι, ΠΟΥ ΠΗΓΕ...?? 21ο είναι πλέον..???

    5
  • autotriti

   Απάντηση: Καλησπέρα σας, το Qashqai πράγματι είχε βγει πρώτο σε αντίστοιχη δοκιμή πριν λίγους μήνες με τον βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων ο οποίος σήμερα έχει αντικατασταθεί από τον 1,3. Ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν είχε μετρηθεί όταν δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο συγκριτικό. Τις μετρήσεις του νέου κινητήρα μπορείτε να τις βρείτε στην αναλυτική μας δοκιμή στο τεύχος 52 του 2018 και σύντομα στο site του autotriti.gr ! Ευχαριστούμε.

     7
 • περισσότερα σχόλια