2 φωτογραφίες »

Το Ford Kuga σημείωσε 4.247 πωλήσεις και έδειξε πως έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων.

Τα PHEV που κυριάρχησαν στην Ευρώπη τον Ιούλιο

4.641 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2021)

Οι πωλήσεις των Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και το ίδιο ακριβώς συνέβη στο σύνολο της «γηραιάς ηπείρου» και τον Ιούλιο του 2021. Δείτε ποια μοντέλα οδηγούν την «κούρσα» των πωλήσεων.

Η Plug-In υβριδική τεχνολογία είναι εκείνη που συνδυάζει τον κινητήρα καύσης και τον ηλεκτρισμό με αποτέλεσμα να προσελκύσει όλο και περισσότερους πελάτες στην Ευρώπη, η οποία όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε μετάβαση προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της.

Στη μεσαία στήλη βρίσκονται τα κορυφαία σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη για τον Ιούλιο του 2021.

Στη μεσαία στήλη βρίσκονται τα κορυφαία σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη για τον Ιούλιο του 2021.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δεν «πέφτουν» τα PHEV
Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα παρουσίασαν άνοδο 11,3% τον Ιούλιο, ωστόσο η αγορά αυτοκινήτου σημείωσε μείωση πανευρωπαϊκά. Από την άλλη αυτή η μείωση φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου τα Plug-In υβριδικά αυτοκίνητα που κράτησαν σθεναρή αντίσταση, αντιπροσωπεύοντας μαζί με τα ηλεκτρικά το 17% των συνολικών πωλήσεων.
 
Πρώτο το Ford Kuga
Κοιτώντας πιο προσεκτικά την κατηγορία των PHEV που πωλήθηκαν στην Ευρώπη τον περασμένο Ιούλιο, βλέπουμε το Ford Kuga είναι το μοντέλο εκείνο που σημείωσε τις περισσότερες ταξινομήσεις. Με 4.247 πωλήσεις το SUV της Ford έδειξε πως έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων, παρά το γεγονός πως σε σχέση με τον Ιούλιο του 2020 το ποσοστό του μειώθηκε.
 
Ακολούθησε το Peugeot 3008
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Peugeot 3008. «Γράφοντας» στο ενεργητικό του 3.039 πωλήσεις, η PHEV έκδοση του γαλλικού SUV σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις της σε σχέση με πριν από ένα χρόνο κατά 62%, συνεχίζοντας παράλληλα την κυριαρχία των SUV μοντέλων και στα Plug-In.
 
Τρίτο στα σημεία το Volvo XC40 έναντι του Audi A3
Τέλος, την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει το Volvo XC40. Έχοντας μειωμένο ποσοστό κατά 12% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2020, το XC40 πουλήθηκε σε 2.931 ευρωπαίους, κερδίζοντας στα σημεία το χάλκινο μετάλλιο από το PHEV, Audi A3 που ανέβασε τις πωλήσεις του κατά 84%, όμως έμεινε τέταρτο με 2.919 πωλήσεις.      

Μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τα PHEV!
Οι πωλήσεις των Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και το ίδιο ακριβώς συνέβη στο σύνολο της «γηραιάς ηπείρου» τον Ιούλιο του 2021. Δείτε ποια μοντέλα οδηγούν την «κούρσα» των πωλήσεων.
Θα συνεχίσουν έτσι τα Plug-In ή θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN