Test Center: Πόσο μεγάλο είναι το πορτ-μπαγκάζ της Ford Mustang Mach-E;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test Center: Πόσο μεγάλο είναι το πορτ-μπαγκάζ της Ford Mustang Mach-E;

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Το πορτ-μπαγκάζ της Ford Mustang Mach-E μετρήθηκε με την μέθοδο του Ταμερλάνου στο Test Center του Auto Τρίτη. Είναι ο χώρος αποσκευών του όσο μεγάλος υπόσχεται η Ford; Πώς τα πηγαίνει στις υπόλοιπες μετρήσεις;

Μέτρηση του πορτ-μπαγκάζ της Ford Mustang Mach-E με τη μέθοδο του «Ταμερλάνου»

Τα μοντέλα της Ford μπορεί έχουν γίνει γνωστά στο ελληνικό κοινό για τον fun to drive χαρακτήρα τους, ωστόσο, όπως έχει αποδειχτεί μέσα από τις δικές μας μετρήσεις, μπορούν να διακριθούν και στον τομέα των χώρων. Τρανή απόδειξη είναι το Ford Puma, το οποίο αποτελεί το μικρό SUV με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του με 536 λίτρα (456 λίτρα για αποσκευές και έξτρα αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων μέσω του MegaBox) αλλά και το Ford Kuga, το μικρομεσαίο SUV της μάρκας που είναι σε θέση να μεταφέρει ακόμη και 645 λίτρα αποσκευών.

Σε αυτό το θέμα θα εστιάσουμε στον χώρο αποσκευών της αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E και θα εξετάσουμε σε ποιο βαθμό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το νούμερο των 502 λίτρων που ανακοινώνει η Ford και τι δείχνουν οι μετρήσεις-κλειδιά για το πόσο εύκολα εκμεταλλεύσιμος είναι ο χώρος των αποσκευών του. Πρέπει να τονίσουμε πως οι μετρήσεις στις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω έχουν γίνει με την διαδικασία του Ταμερλάνου, για την οποία θα βρείτε περισσότερα στοιχεία εδώ, μαζί με τις υπόλοιπες μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRANSPORTER
test center