10 φωτογραφίες »

Τι ασφάλιστρα πληρώνουν 50 best sellers στην Ελλάδα;

8.937 Επισκέψεις στο άρθρο

Μίνι, μικρό ή μικρό SUV, μικρομεσαίο ή C-SUV ή ακόμα και μεσαίο sedan. Δες την έρευνα για το πόσα ευρώ πληρώνουν ετήσια σε ασφάλεια αυτοκινήτου, 50 best sellers της ελληνικής αγοράς, που δημοσιεύεται αποκλειστικά στο autotriti.gr.

Η πρώτη έρευνα με το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου ανά νομό συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από το αναγνωστικό μας κοινό και έτσι, σε συνεργασία με το Pricefox, κάναμε μια νέα έρευνα για τα ασφάλιστρα που πληρώνουν 50 best sellers της ελληνικής αγοράς από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες. Έτσι, η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου, σύγκρινε την αγορά και βρήκε τις καλύτερες τιμές. Οι τιμές των ασφαλίστρων αλλάζουν ανάλογα με τις παραμέτρους τιμολόγησης των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και την αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων. Το Pricefox σύγκρινε, για λογαριασμό του autotriti.gr, τα ασφάλιστρα για μερικά από τα πιο δημοφιλή μίνι, μικρά, μικρομεσαία, μεσαία και SUV για καινούρια μοντέλα και για τα αντίστοιχα κυκλοφορίας του 2015.
 
Μίνι (A-segment)
Παρακάτω παρουσιάζονται 4 από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας Micro με τις τιμές των ασφαλίστρων βασικού πακέτου για μοντέλα πρώτης κυκλοφορίας 2015 καθώς και για τα αντίστοιχα καινούρια. Τα ασφάλιστρα για βασικό πακέτο μειώνονται όσο πιο καινούριο είναι το όχημα (αυξάνονται όταν πρόκειται για πακέτα που συμπεριλαμβάνουν καλύψεις όπως πυρός και κλοπής ή μικτά πακέτα). Τα πιο ακριβά ασφάλιστρα για τα νέα μοντέλα της κατηγορίας πληρώνουν οι κάτοχοι Smart με τιμές που ξεκινούν από 122 ευρώ.
 

Μικρά (B-segment)
Στην κατηγορία των μικρών, που είναι και η πιο hot κατηγορία της ελληνικής αγοράς, για τα καινούρια μοντέλα του 2021, οι κάτοχοι των Suzuki Swift θα πληρώσουν τα ακριβότερα ασφάλιστρα με τιμές από 130 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι των Renault Clio είναι οι πιο προνομιούχοι με τιμές από 104 ευρώ. Στα οχήματα με παλαιότητα 6 χρόνων πιο ακριβά κινείται και πάλι το Suzuki Swift με τιμές από 134 ευρώ για βασικό ετήσιο πακέτο.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto