Τι ασφάλιστρα πληρώνουν τα best sellers ηλεκτρικά;

8.299 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2021)

Τι γίνεται με την ασφάλιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων; Πόσο θα πληρώσεις για ένα «καλό» πακέτο; Ανεξάρτητα από το πότε θα κατακλυστεί η αγορά από τα ηλεκτρικά, υπάρχουν μερικά ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν πολύ κόσμο. Δείτε πόσο πληρώνουν για ασφάλιση τα best sellers ηλεκτρικά στην Ελλάδα.

Έχει δημιουργηθεί μια τάση πλέον με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία έχουν αρχίσει να κάνουν όλο και πιο έντονη την παρουσία τους στους ελληνικούς δρόμους. Σε αυτή την εξέλιξη έχει συμβάλλει και το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» με το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επιθυμούν με το τελικό όφελος με απόσυρση να αγγίζει έως και τα 8.000 ευρώ.

Εντούτοις, λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες ερωτήσεις αναφορά με τα ηλεκτρικά και τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο κάτοχός τους. Αρκετές από τις ερωτήσεις έχουν να κάνουν με την ασφάλιση των ηλεκτρικών. Τι αλλάζει; Υπάρχουν οι ίδιες καλύψεις; Τι θα χρειαστεί να πληρώσει κανείς για να ασφαλίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο; Το Pricefox έκανε την έρευνα, για λογαριασμό του autotriti.gr, στην οποία λύνονται όλες οι απορίες! Ας δούμε παρακάτω με μια ματιά τα best sellers της ελληνικής αγοράς και πόσο θα κοστίσει στους ιδιοκτήτες μια καλή ασφάλεια αυτοκινήτου.
 

Tesla Model 3

Δες τη δοκιμή του Tesla Model 3 εδώ

Η Tesla με το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο της στον χώρο της ηλεκτροκίνησης έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλη μερίδα του κοινού, χάρη στο πλούσιο τεχνολογικό του υπόβαθρο, την καινοτόμα προσέγγιση που θέλει το αυτοκίνητο περισσότερο ως gadget, και μια τιμολογιακή πολιτική που το κάνει σχετικά προσιτό για εκείνους που θέλουν ένα premium οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά γλυκοκοιτάζουν τα ηλεκτροκίνητα.

Με μια ματιά
  • Έκδοση: Standard Range Plus
  • Αυτονομία: 448 χλμ.
  • Ισχύς: 306 ίπποι
  • Από 41.079 ευρώ με επιδότηση (46.990 ευρώ χωρίς επιδότηση)
Ένα καλό πακέτο ασφάλισης για το TeslaModel 3 είναι το πυρός / κλοπής με όλες τις πρόσθετες καλύψεις, οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία και προσωπικό ατύχημα. Συγκρίνοντας τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου online στην ψηφιακή πλατφόρμα του Pricefox οι ιδιοκτήτες του Model 3 μπορούν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο τους με τιμές από 33€ έως 62€ τον μήνα.
 

Peugeot e-208

Δες τη δοκιμή του Peugeot e-208 εδώ

Η ηλεκτρική εκδοχή του best seller μοντέλου της γαλλικής φίρμας στην χώρα μας σαρώνει στις πωλήσεις και ως ηλεκτρικό προβάλλοντας ως βασικά του πλεονεκτήματα το -ομολογουμένως- εντυπωσιακό ντιζάιν, την hi-tech καμπίνα με το i-Cockpit σε πρώτο πλάνο, τις κόμπακτ διαστάσεις, την ευελιξία, αλλά και την καλή οδική συμπεριφορά, κάτι για το οποίο φημίζονται άλλωστε οι Γάλλοι.

Με μια ματιά
  • Έκδοση: e-208 Active
  • Αυτονομία: 340 χλμ.
  • Ισχύς: 136 ίπποι
  • Από 25.665 ευρώ με επιδότηση (30.600 ευρώ χωρίς επιδότηση)
Συγκρίνοντας 15 αξιόπιστες ασφαλιστικές της αγοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου online πυρός/κλοπής με όλες τις καλύψεις οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρικού 208 θα πληρώσουν για ένα από τα πιο πλήρη πακέτα ασφάλισης από 22€ έως 36€ τον μήνα.
 

Volkswagen ID.3

Δες τη δοκιμή του VW ID.3 εδώ

To ID.3 αποτελεί για την γερμανική εταιρεία το όχημα εισόδου στην πράσινη περίοδο και στην μετάβαση από τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες στην ηλεκτροκίνηση και πριν λίγα 24ωρα μπήκε στην γκάμα η εισαγωγική έκδοση Pure+ η οποία διαθέτει μπαταρία 45 kWh.

Με μια ματιά
  • Έκδοση: Pure+
  • Αυτονομία: 350 χλμ.
  • Ισχύς: 126 ίπποι
  • Από 28.097 ευρώ με επιδότηση (33.500 ευρώ χωρίς επιδότηση)
Συγκρίνοντας πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου online, ένα από τα πιο valueformoneyπακέτα τα οποία θα καλύψουν σχεδόν σε κάθε κίνδυνο τους ιδιοκτήτες του ID.3 είναι το πλήρες πακέτο πυρός/κλοπής με όλες τις πρόσθετες καλύψεις. Οι τιμές ξεκινούν από 25€ τον μήνα και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 47€ για το ίδιο ακριβώς πακέτο. Είναι, επομένως, εύκολα αντιληπτή η σημασία της σύγκρισης τιμών της αγοράς πριν την επιλογή πακέτου. 
 

Skoda Enyaq

Δες τη δοκιμή του Skoda Enyaq εδώ

Το Skoda Enyaq κάνει κίνηση ματ στον ανταγωνισμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τόσο από θέμα τιμής όσο και εξοπλισμού και δυνατοτήτων, όντας το πιο φθηνό ηλεκτρικό, οικογενεικό SUV της αγοράς σήμερα. Επειδή μπήκε πρόσφατα στην κούρσα των πωλήσεων δεν έχουμε προς το παρόν απτά στοιχεία, ωστόσο με κάτω από 30 χιλιάρικα μετά την κρατική επιδότηση και άπλετους χώρους για μια οικογένεια αναμένεται να γίνει το next big thing της αγοράς ηλεκτροκίνητων στην Ελλάδα.

Με μια ματιά
  • Έκδοση: iV50
  • Αυτονομία: 340 χλμ.
  • Ισχύς: 148 ίπποι
  • Από 29.942 ευρώ με επιδότηση (35.200 ευρώ χωρίς επιδότηση)
Για το ίδιο πακέτο πυρός/κλοπής με όλες τις καλύψεις οι ιδιοκτήτες του Enyaq θα βρουν πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα που παρουσιάζουμε με τις τιμές να ξεκινούν μόλις από 20€ τον μήνα και να φτάνουν μέχρι και τα 44€ για κάποιον που δεν θα συγκρίνει την αγορά. 
 

Nissan LEAF

Δες τη δοκιμή του Nissan LEAF εδώ

Η Nissan είναι από τις πρώτες εταιρείες που «είδαν το έργο» της ηλεκτροκίνησης και πλέον προσφέρει τη δεύτερη γενιά του LEAF στην χώρα μας. Το άκρως επιτυχημένο ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας που έχει φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την έρευνα.

Με μια ματιά
  • Έκδοση: Acenta
  • Αυτονομία: 270 χλμ.
  • Ισχύς: 150 ίπποι
  • Από 24.703 ευρώ με επιδότηση (33.980 ευρώ χωρίς επιδότηση)
Από την online σύγκριση τιμών της αγοράς οι τιμές για το πλήρες πακέτο πυρός/κλοπής για το Nissan LEAF κυμαίνονται από 26€ έως 39€ τον μήνα.

    Επόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    peugeot
    citroen