Τι αυτοκίνητο αγοράζω με κάτω από 15 χιλιάρικα

Τι αυτοκίνητο αγοράζω με κάτω από 15 χιλιάρικα

92.171 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2022)

Οκτώ αυτοκίνητα που αγοράζεις με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ: 5 μίνι & 3 μικρά, εκ των οποίων 6 ασιατικά (ιαπωνικά και κορεατικά) και 2 ευρωπαϊκά (ένα ιταλικό και ένα τσέχικο). Το ήξερες ότι μπορείς να πάρεις καινούργιο αμάξι με 12.850 ευρώ;

5 μίνι και 3 μικρά που αγοράζεις με το πολύ 15 χιλιάρικα

Οι τιμές σε όλα τα αγαθά έχουν πάρει την άνοδο, κάτι το οποίο έχει επηρεάσει όπως ήταν αναμενόμενο και τις τιμές των καινούργιων αυτοκινήτων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν εταιρείες που αντιστέκονται σθεναρά σε αυτό το κύμα ακρίβειας, προσφέροντας καινούργια αυτοκίνητα για αγορά με «ταβάνι» τα 15.000 ευρώ. Για να μην ψάχνεστε, το autotriti.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα οκτώ αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα διαθέτοντας έως 15 χιλιάρικα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο μπαξές των 15.000 ευρώ έχει αυτοκίνητα από την μίνι και τη μικρή κατηγορία, καθώς επίσης και 2 μίνι με Crossover στοιχεία που μας έρχονται από την Ιαπωνία. Είτε κάποιος εστιάζει στον εξοπλισμό και πηγαίνει σε μικρότερες διαστάσεις, ή θέλει πιο «πολύ» αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά και κατευθύνεται προς τα μικρά, που είναι η best selling κατηγορία της ελληνικής αγοράς, εδώ θα βρείτε τα δέκα ήπια υβριδικά, ατμοσφαιρικά ή και turbo βενζίνης που διατίθενται στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα, για τους πιο περιπετειώδεις τύπους, υπάρχουν και δύο ιαπωνικά μίνι με Crossover στοιχεία, ένα εκ των οποίων (σ.σ. το Toyota Aygo X) είναι και ετοιμοπαράδοτο αυτή τη στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
SCANIA ELECTRIC
15.3 Toyota 1million