Ανεξάρτητο ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια θερμική Mustang σε αμάξωμα SUV.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανεξάρτητο ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια θερμική Mustang σε αμάξωμα SUV.

Τι θα έλεγες για μια Ford Mustang SUV σε βενζίνη;

2.587 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2022)

H Ford θα μπορούσε να προσφέρει τη Mustang και σε SUV αλλά όχι με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο όπως συμβαίνει με την Mustang Mach-E. Πώς θα σου φαινόταν;

Θα ήθελες να δεις ένα τέτοιο SUV;

H νέας γενιάς Mustang έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της πριν λίγες εβδομάδες και, όπως ήταν φυσικό, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των petrolheads αλλά και αυτό πολλών ανεξάρτητων σχεδιαστών που σκέφτονται πως θα μπορούσε να μοιάζει o νέος σχεδιασμός σε διαφορετικούς τύπους αμαξώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχει γρίλια, πραγματικούς αεραγωγούς και διπλές μπούκες

Αυτή την φορά, ήταν η σειρά του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva να φέρει στην δημοσιότητα την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Mustang σε αμάξωμα SUV, ξεχνώντας επίτηδες πως η Ford έχει ήδη στην γκάμα της τη Mustang Mach-E. 

Σε αντίθεση με τη Mustang Mach-E, ο Silva στο σχέδιό του μας δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια Mustang SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης, για αυτό και βλέπουμε πως το αυτοκίνητο υιοθετεί μια μεγάλη εξαγωνική γρίλια σε συνδυασμό με τρεις μεγάλους αεραγωγούς στο μπροστινό του μέρος. Πίσω, η Mustang βλέπουμε πως ξεχωρίζει για τον σπορτίφ διαχύτη της και τις δύο διπλές μπούκες του συστήματος εξάτμισης που υπόσχονται άπλετη απόλαυση στον οδηγό και τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχει ένα τέτοιο SUV στα σχέδια της Ford

Έχει η Ford στα σχέδιά της να φέρει στην αγορά μία βενζινάτη Mustang SUV; Μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν έχουμε καμία τέτοια πληροφόρηση, οπότε ας αρκεστούμε στη ψηφιακή δημιουργία του Kleber Silva.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center