• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Διανύοντας τον πρώτο μήνα του έτους, η αγορά αυτοκινήτου μας φέρνει αρκετές προσφορές που καθιστούν την απόκτηση καινούργιου οχήματος πραγματικά ελκυστική.

Με τιμή στα 11.440 ευρώ, το πετρελαιοκίνητο SEAT Ibiza παρουσιάζει μια από τις χαμηλότερες τιμές στην κατηγορία των μικρών.

Οι τιμές του νέου πετρελαιοκίνητου Skoda RAPID Spaceback ξεκινούν από τα 14.490 ευρώ.

Το Chevrolet Spark κρατάει τα σκήπτρα του φθηνότερου αυτοκινήτου της αγοράς, με τιμή στα 6.990 ευρώ.

4 Hot Deals!

50.977 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/1/2014

Διανύοντας τον πρώτο μήνα του έτους, η αγορά αυτοκινήτου μάς φέρνει προσφορές που καθιστούν την απόκτηση καινούργιου οχήματος πραγματικά ελκυστική.

 
Αυτή την περίοδο η ελληνική αγορά προσφέρει σούπερ δελεαστικές προσφορές για όλα σχεδόν τα μοντέλα ανεξαρτήτως του εάν αυτά βρίσκονται ή όχι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ξεχάστε λοιπόν απλά και μόνο τις τιμές καταλόγου, αφού πλέον δεν υπάρχει σχεδόν κανένα μοντέλο που να μην συνοδεύεται από κάποια δελεαστική προσφορά ή μειωμένη τιμή. Σε συνδυασμό μάλιστα με το όφελος που δίνει το κρατικό μέτρο της απόσυρσης, η απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου φαίνεται τώρα πιο εύκολη από ποτέ άλλοτε. 

Οι προσφορές που ισχύουν αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν υπάρξει τα τελευταία χρόνια. Σαν έξυπνος αγοραστής λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να καταλήξει αρχικά σε 3-4 μοντέλα, τα οποία ικανοποιούν τα κριτήρια επιλογής και τις ανάγκες μετακίνησής του και στη συνέχεια, να ενημερωθεί για τις μεγάλες προσφορές που ισχύουν, ώστε να αποκτήσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί. 

Στο συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζουμε ορισμένες προσφορές - Hot Deals σε καινούργια αυτοκίνητα, τη συγκεκριμένη περίοδο.