Το σκληροπυρηνικό μοντέλο διακρίνεται από τον «μάχιμο» προφυλακτήρα και το καπό από ανθρακόνημα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το σκληροπυρηνικό μοντέλο διακρίνεται από τον «μάχιμο» προφυλακτήρα και το καπό από ανθρακόνημα.

Το… 6τροχο θηρίο της Mercedes

6.319 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2013)

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα βρίσκεται το… «υπερθηρίο» Brabus B63S, το οποίο βασίζεται στην έκδοση Mercedes G63 AMG 6X6 και διαθέτει 6 τροχούς!

To Brabus B63S βασίζεται στο «τέρας» που είχε παρουσιάσει πριν το καλοκαίρι η Mercedes, το G63 AMG 6X6, το οποίο προσφέρει κίνηση και στους 6 τροχούς. Εξωτερικά, το σκληροπυρηνικό μοντέλο διακρίνεται από τον «μάχιμο» προφυλακτήρα και το καπό από ανθρακόνημα. Επίσης, ο βελτιωτικός οίκος πρόσθεσε μαύρους φανούς με τεχνολογία xenon και LED φώτα ως day lights. Φυσικά, κάτω από το αμάξωμα έχει επενδυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύονται τα κύρια σημεία του αυτοκινήτου, μιας και το 6τροχο μοντέλο δεν θα επιλέγει την… άσφαλτο.
Η εικόνα του εσωτερικού είναι ίδια με αυτής της G63 AMG, με αρκετές βέβαια πινελιές αναβάθμισης, που υπογράφει ο βελτιωτικός οίκος της Brabus. To Brabus B63S εφοδιάζεται με έναν 5,5 λτ. twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 700 ίππους και 960 Nm ροπής, μετά την «δόση αδρεναλίνης» που δέχτηκε από τη Brabus. Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 7,4 δλ. και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center