• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το ψηφιακό σχέδιο για ένα Hummer μικρό SUV.

Το GMC Hummer έγινε μικρό SUV

2.146 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2020

Το αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer Pick-Up τράβηξε τα βλέμματα της αυτοκίνησης πάνω του και κάποιοι πιστεύουν πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μικρού SUV, με τις απαραίτητες βέβαια διαφοροποιήσεις.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!


Το καινούριο αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer έχει κάνει πάταγο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού καθώς η General Motors έκανε γνωστό πως πως όλα τα αυτοκίνητα στην έκδοση λανσαρίσματος Edition 1 έγιναν sold out σε 10 λεπτά και ότι η λίστα αναμονής περιλαμβάνει ήδη 1.000 ακόμη άτομα.

Oι σχεδιαστές του οίκου X-Tomi Design πάντως, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το Hummer βρίσκεται ψηλά στην λίστα ως θέμα στις συζητήσεις των φίλων της αυτοκίνησης, παρουσίασαν το ψηφιακό τους σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μικρό Hummer SUV με μόνο δύο πόρτες.

Το μοντέλο διατηρεί τον περιπετειώδη και σκληραγωγημένο χαρακτήρα του χάρη στους τεράστιους τροχούς που είναι ντυμένοι με ελαστικά για κάθε έδαφος, τους μυώδεις θόλους, την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τα μαρσπιέ, ωστόσο πλέον, φαίνεται πως θα μπορούσε να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση μέσα στον αστικό ιστό, απελευθερωμένο από το τεράστιο μήκος του πραγματικού GMC Hummer.

Δημοσιεύματα από την Βόρεια Αμερική κάνουν λόγο πως η General Motors δεν έχει κανένα σκοπό να κατασκευάσει ένα τέτοιο μικρό SUV αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η φίρμα πρέπει πρώτα να αρχίσει την κατασκευή των πρώτων GMC Hummer, αφού όπως έγινε γνωστό, δεν έχει αυτή την στιγμή ούτε ένα αυτοκίνητο παραγωγής έτοιμο και λειτουργικό…

Ειδικά οχήματα σαν το Hummer συνήθως δοκιμάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πραγματικές συνθήκες πριν λανσαριστούν στην αγορά. Με τον ερχομό του ηλεκτρικού Hummer να έχει οριστεί σε έναν χρόνο από τώρα, η General Motors θα πρέπει να βιαστεί.