Το Hennessey Venom F5 Roadster ήρθε με τελική 483 χλμ./ώρα!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Hennessey Venom F5 Roadster ήρθε με τελική 483 χλμ./ώρα!

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2022)

Το νέο Hennessey Venom F5 Roadster έκανε πρεμιέρα ισχυριζόμενο πως είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο κάμπριο στον κόσμο!

Επίσημο ντεμπούτο

Η Hennessey μας είχε προϊδεάσει από το 2019 πως ετοίμαζε το Venom F5 Roadster, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα το νέο κάμπριο μοντέλο να κάνει επίσημη πρεμιέρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1.843 άλογα και τελική άνω των 483 χλμ./ώρα!

Η Hennessey ισχυρίζεται ότι το Venom F5 Roadster είναι «το ταχύτερο και ισχυρότερο κάμπριο στον κόσμο». Ο κινητήρας που το εξοπλίζει είναι ο twin-turbo V8 6,6 λίτρων που προσφέρει 1.843 άλογα και 1.617 Nm ροπή και συνεργάζεται με ένα ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μονού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Η Hennessey ισχυρίζεται ότι το Venom F5 Roadster είναι ικανό να ξεπεράσει τα 483 χιλιόμετρα την ώρα. Σημειώνει μάλιστα πως το παλαιότερο Venom GT Spyder έχει το ρεκόρ ως το πιο γρήγορο κάμπριο με ταχύτητα 427,4 χιλιόμετρα την ώρα.

Διαθέτει αφαιρούμενη οροφή 18 κιλών

Στο μπροστινό μέρος το F5 Roadster είναι παρόμοιο με το κουπέ, ενώ η μάρκα αναφέρει πως διαθέτει ένα αποσπώμενο πάνελ οροφής από ανθρακονήματα το οποίο ζυγίζει μόλις 18 κιλά και στην εσωτερική πλευρά φέρει επένδυση Alcantara. Στο πίσω μέρος το τζάμι που καλύπτει τον κινητήρα έχει ανασχεδιαστεί και μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες άνω των 540 βαθμών Κελσίου!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center