• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο CEO της Lamborghini επιβεβαίωσε ότι το SUV concept Urus θα ακολουθήσει το δρόμο της παραγωγής, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Audi Rupert Stadler, μέσα στο 2017.

Το μοντέλο παραγωγής του Lamborghini Urus θα χρησιμοποιήσει έναν V10 κινητήρα 5,2λτ 600 ίππων και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με μόνιμη τετρακίνηση.

Το εσωτερικό του Lamborghini Urus θα διαθέτει φουτουριστικά στοιχεία, δερμάτινες ταπετσαρίες, ηλεκτρονικές ενδείξεις και μια κεντρική κονσόλα, που θα προεκτείνεται μέχρι τα πίσω καθίσματα.

Το Lamborghini Urus στην παραγωγή

5.140 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/9/2013

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Lambrorghini Stephan Winkelmann, το νέο SUV της Urus θα βγει στην παραγωγή, ενώ προβλέπεται να λανσαριστεί το 2017.

 
Σε τελευταία του δήλωση ο CEO της Lamborghini επιβεβαίωσε ότι το SUV concept Urus, που είχε παρουσιαστεί παλιότερα, θα ακολουθήσει το δρόμο της παραγωγής, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Audi Rupert Stadler, μέσα στο 2017.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Audi- ιδιοκτήτρια των Lambo- θα δανειστεί την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν τα Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg και το νέο 4θυρο coupe της Bentley για να κατασκευάσει το νέο SUV, ενώ θα είναι έντονη η παρουσία αλουμινίου και ανθρακονημάτων για να μειωθεί το συνολικό βάρος και η κατανάλωση καυσίμου.

Το εσωτερικό του από την άλλη θα διαθέτει φουτουριστικά στοιχεία, δερμάτινες ταπετσαρίες, ηλεκτρονικές ενδείξεις και μια κεντρική κονσόλα, που θα προεκτείνεται μέχρι τα πίσω καθίσματα.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, για το μηχανικό μέρος, θα χρησιμοποιηθεί ένας V10 κινητήρας 5,2λτ, που θα παράγει 600 ίππους και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με μόνιμη τετρακίνηση.