Eίναι εξοπλισμένο με μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες.

Έχει χώρο για μόνο έναν επιβάτη.

Ο δεύτερος τρόπος φέρνει το αμάξωμα σε κάθετη διάταξη.

To city-car του 2035

4.277 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2019)

Mε δύο τρόπους θα μπορεί να κινείται το αυτοκίνητο πόλης του μέλλοντος για να δοθεί μια για πάντα λύση στο πρόβλημα του parking.

Mπορεί τα crossover/SUV να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, όπως αποδεικνύεται από τις παγκόσμιες πωλήσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που συνεχίζουν να εξερευνούν τις δυνατότητες που υπάρχουν πάνω στην κατασκευή ενός μοντέρνου αυτοκινήτου πόλης για να λυθεί το πρόβλημα της κίνησης και του parking.

Για αυτό, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Denni5 Cheng, παρουσίασε την δική του πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα πρωτοποριακό όχημα πόλης το 2035. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το μοντέλο με την ονομασία Mobility R3, έχει χώρο για μόνο έναν επιβάτη, ωστόσο μπορεί να κινηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους.
 
Ο πρώτος και καταλληλότερoς για μεγάλες διαδρομές τρόπος απαιτεί την χρήση των τριών τροχών την ίδια στιγμή που το αμάξωμα βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη για καλύτερη ποιότητα κύλισης και μεγαλύτερη σταθερότητα. Ο δεύτερος τρόπος φέρνει το αμάξωμα σε κάθετη διάταξη και προτείνεται σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη κίνηση μέσα στην πόλη ή χρειάζεται να μειωθεί το μήκος του οχήματος για να παρκάρει οπουδήποτε το θελήσει ο επιβάτης-οδηγός.

Μιας και το R3 είναι σχεδιασμένο για το έτος 2035, είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως γυάλινες πόρτες, ηλεκτρικά μοτέρ πάνω στους τροχούς, αυτόνομα συστήματα οδήγησης κ.α
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green