Το «μαγικό γκαράζ» της Mercedes σού αναστατώνει τις αισθήσεις
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το «μαγικό γκαράζ» της Mercedes σού αναστατώνει τις αισθήσεις

1.682 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2022)

Η Mercedes δημιούργησε έναν χώρο που μπορεί να επισκεφτούν οι φίλοι της μάρκας και να απολαύσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η μάρκα.

Ταξίδι στο μέλλον

H Mercedes είναι μια μάρκα που αρέσκεται να πρωτοπορεί στους τομείς της ασφάλειας και της τεχνολογίας. Επειδή όμως μια εταιρεία δεν πρέπει μόνο να καινοτομεί στα λόγια αλλά και στις πράξεις, η Mercedes δημιούργησε ένα φυσικό έργο τέχνης, που η ίδια ονομάζει ως «μαγικό γκαράζ», το οποίο μετατρέπει τις καινοτομίες σε μια καθηλωτική εμπειρία 360 μοιρών στα πλαίσια της καμπάνιας «ShowcasingInnovations 2».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα «ζωντανό» έργο τέχνης

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Mercedes-Benz «ζωντανεύει» μια καμπάνια σε μεγάλη κλίμακα. Πρόκειται για μια εγκατάσταση 6 επί 6 μέτρα, η οποία επιπλέει πάνω από ένα σιντριβάνι στους κήπους του Musée Rodin. Το περιεχόμενο των πολυμέσων αντανακλώνται σε εξωτερικές επιφάνειες και αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον για να μετατρέψουν την εγκατάσταση αυτή σε ένα ζωντανό έργο τέχνης που προσκαλεί τους επισκέπτες στον σουρεαλιστικό κόσμο της καμπάνιας.

Αναστατώνει κάθε σου αίσθηση

Μια καθηλωτική εμπειρία 360 μοιρών περιμένει τους επισκέπτες μέσα στο μαγικό γκαράζ. Οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου και να βυθιστούν βυθίζονται στους τέσσερις αφηρημένους κόσμους του «μαγικού γκαράζ». Κάθε κόσμος είναι μια εμπειρία μιας πρωτοποριακής καινοτομίας για μια νέα εποχή κινητικότητας: ENERGIZING COMFORT για όλες τις αισθήσεις, Dolby Atmos για μια καθηλωτική εμπειρία 3D ήχου, DRIVE PILOT για αυτοματοποιημένη οδήγηση υπό όρους στο επίπεδο 3, καθώς και ψηφιακά πρόσθετα για ακόμη και πιο ξεχωριστή άνεση. Η κινηματογραφική εμπειρία δίνει στους επισκέπτες την αίσθηση ότι επιπλέουν ελεύθερα στο χώρο στο κάθισμά τους, ενώ ένα διαδραστικό στοιχείο τους επιτρέπει να σχεδιάζουν παιχνιδιάρικα το σκηνικό που βλέπουν οι ίδιοι.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto