Το νέο Ford Focus

Το νέο Ford Focus

4.642 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2016)

Το νέο Ford Focus αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα παγκοσμίως και πλέον περιλαμβάνει στον στάνταρ εξοπλισμό του το σύστημα Active City Stop.

Το Active City Stop χρησιμοποιεί μία ειδική κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ για να ανιχνεύει για να αναλύει συνεχώς την κίνηση εμπρός από το αυτοκίνητο. Χάρη στο εξελιγμένο λογισμικό του, αν αναγνωρίσει πως επίκειται σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, προ-φορτίζει τα φρένα ώστε το αυτοκίνητο να σταματήσει στην μικρότερη δυνατή απόσταση. Στην περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει, το σύστημα Active City Stop ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα για να αποφευχθεί η σύγκρουση.
Πέρα από το σύστημα Active City Stop, το νέο Ford Focus στην έκδοση Business διαθέτει στάνταρ 6 αερόσακους, ABS, ESP, σύστημα My Key, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα κλιματισμού, Navigation με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών και σύστημα διασύνδεσης κινητού τηλεφώνου SYNC2 με φωνητικές εντολές, ζάντες Design 16 ιντσών, φώτα ημέρας LED και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.
Επιπλέον των παραπάνω, στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου Ford Focus περιλαμβάνεται το πρωτοποριακό σύστημα Door Edge Protector. Μικρά πλαστικά ελάσματα που κρύβονται επιμελώς στο εσωτερικό των θυρών, αναπτύσσονται κάθε φορά που αυτές ανοίγουν καλύπτοντας τις ακμές τους. Με αυτόν τον τρόπο, το έξυπνο αυτό σύστημα προστατεύει τις πόρτες σας από τα χτυπήματα κατά το «απρόσεκτο» άνοιγμα.
Το νέο Ford Focus εφοδιάζεται με τον πολυβραβευμένο 1000άρη κινητήρα βενζίνης EcoBoost, με απόδοση έως 125 ίππους ή τον νέο αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα 1,5 λτ., ο οποίος στην έκδοση ECOnetic εκπέμπει μόλις 88 γρ./χλμ. CO2, καταναλώνει 3,4 λτ./100χλμ. και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
Η τιμή του νέου Ford Focus ξεκινά από τα 16.800 ευρώ για την έκδοση Business, προσφέρεται με προνομιακή χρηματοδότηση Ford Credit από 240 ευρώ το μήνα και διαθέτει στάνταρ 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD SPRING OFFERS
RENAULT