H ψηφιακή πρόταση για το Golf σεντάν.

To νέο VW Golf.

To νέο VW Golf σε σεντάν

4.358 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Aυτή είναι η πρόταση ενός ρωσικού site για ένα Golf σε έκδοση σεντάν. Πώς σας φαίνεται;

To νέο 8ης γενιάς Golf αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και παρόλο που δεν διαφοροποιήθηκε πολύ σχεδιαστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, αναμένεται να μείνει στην κορυφή της κατηγορίας του σε μια σειρά από τομείς, όπως αυτόν την τεχνολογίας.

Η δημοφιλία του γερμανικού μικρομεσαίου είναι τέτοια που αντλεί το ενδιαφέρον πολλών ανεξάρτητων σχεδιαστών που παρουσιάζουν τακτικά τις προτάσεις τους. Χθες γνωρίσαμε την πρώτη ψηφιακή πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η GTI έκδοση του και τώρα, το ρωσικό site kolesa.ru πως θα έμοιαζε ένα Golf σεντάν.

Το μοντέλο μέχρι την μέση του αμαξώματος είναι ουσιαστικά ίδιο αλλά από εκεί και πίσω χάνεται η hatchback σχεδίαση με το αυτοκίνητο να αποκτά τα χαρακτηριστικά του σεντάν, δηλαδή κατακλινή οροφή και ανεξάρτητη θύρα για το πορτ-μπαγκάζ. Φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει εν πολλοίς άλλα σεντάν της VW όπως το Passat και το Jetta.

Πρόκειται να μπει σε παραγωγή ένα Golf σεντάν; Αυτή την στιγμή το σενάριο αυτό είναι απίθανο να συμβεί γιατί είναι γνωστό πως η Volkswagen δίνει έμφαση αυτή την περίοδο στα ηλεκτρικά και στα crossover. Παράλληλα, άλλα τέτοια σεντάν της κατηγορίας όπως το Civic και η Corolla δεν σημειώνουν καλές πωλήσεις πανευρωπαϊκά, αφού τα hatchback και τα SUV βρίσκονται ψηλότερα στις προτιμήσεις του κοινού.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL