Τα 5+1 μικρά SUV με το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 5+1 μικρά SUV με το μεγαλύτερο πορτ μπαγκάζ

40.139 Επισκέψεις στο άρθρο (1/1/2023)

Είναι μοντέρνα, είναι ευέλικτα εντός πόλης, είναι ικανά να ανταπεξέλθουν σε «outdoor activities». Έχουν όμως επαρκή χώρο αποσκευών για μία μέση οικογένεια; Ιδού 6 μικρά SUV που ξεχωρίζουν (και) για τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους τους.

Με πορτ-μπαγκάζ μικρομεσαίου SUV

Η αγοραστική δυναμική των μικρών crossover παραμένει σε υψηλά επίπεδα, με τον Έλληνα οδηγό να τα προτιμά, καθώς, μεταξύ άλλων, συνδυάζουν τις κόμπακτ διαστάσεις για αστική ευελιξία και οικονομία με τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Συγκριτικά, δε, με την δημοφιλέστερη στην χώρα μας κατηγορία των supermini, τα B-SUV έχουν ως πλεονέκτημα το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Στις γραμμές που ακολουθούν συγκεντρώσαμε έξι δημοφιλείς B-SUV επιλογές με πορτ-μπαγκάζ που αρκεί και με το παραπάνω για να καλύψει τις καθημερινές και όχι μόνο ανάγκες μίας μέσης οικογένειας. Πάμε να τις γνωρίσουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πώς μετρήθηκε ο χώρος αποσκευών

Η λίστα των παρακάτω μοντέλων δεν βασίζεται στην χωρητικότητα που αναφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Το Test Center του AutoΤρίτη με τη μέθοδο του «Ταμερλάνου» δείχνει την πραγματική χωρητικότητα κάθε αυτοκινήτου. Από έναν σταθερό ογκομετρητή  αφαιρούμε το ανάλογο ειδικό υλικό για να γεμίσει ο χώρος αποσκευών μέχρι το ύψος της εταζέρας και κατόπιν προκύπτουν τα κυβικά μέτρα (dm3) ή λίτρα (1 dm3= 1 lt).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel