Τρία αυτοκίνητα που αγοράζουν περισσότερο οι Έλληνες το 2022

Τρία αυτοκίνητα που αγοράζουν περισσότερο οι Έλληνες το 2022

52.997 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Δύο Toyota και ένα Volkswagen στο Top 3 των πωλήσεων στην Ελλάδα. Πρώτο το Toyota Yaris, που είναι για δέκατη συνεχή χρονιά το best seller αυτοκίνητο στην Ελλάδα, ακολουθούμενο από το αδελφό Yaris Cross και το VW T-Roc, το ένα εκ των τριών B-SUV της γερμανικής μάρκας.

Ένα μικρό και δύο B-SUV σπάνε τα ταμεία φέτος

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου σημειώνει μια σταθερή πορεία τον τελευταίο χρόνο, παρά τα προβλήματα που παρατηρούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ενώ βαδίζουμε προς το τέλος του 2022, θα «μιλήσουμε» για τα τρία μοντέλα που βρίσκονται στο βάθρο με τις περισσότερες πωλήσεις. Επιλογές αναμενόμενες, θα έλεγε κανείς, καθώς εκτός του συνήθους υπόπτου και επί 10 σερί χρόνια best-seller στη χώρα μας, Toyota Yaris, συναντάμε και δύο αυτοκίνητα από την κατηγορία με την ανερχόμενη αγοραστική δυναμική, εκείνη των μικρών SUV. Ο λόγος για τα Toyota Yaris Cross και Volkswagen T-Roc που καταλαμβάνουν 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Πάμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τα τρία μοντέλα που πρωταγωνιστούν για το 2022 στο «στίβο» των λιανικών πωλήσεων της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL