Χαστούκι 550.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη Tesla λόγω σφάλματος στο λογισμικό

Χαστούκι 550.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη Tesla λόγω σφάλματος στο λογισμικό

6.515 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2022)

Ένας Κινέζος ιδιοκτήτης Tesla έπαθε «εγκεφαλικό» όταν είδε χρέωση 550.000 ευρώ στον λογαριασμό του λόγω των... 32.000 φορτίσεων που έκανε μέσα σε λίγες μέρες.

Έφαγε φέσι 550.000 ευρώ για φορτίσεις που δεν έκανε ποτέ

Την γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας ιδιοκτήτης Tesla στη Σαγκάη όταν είδε χρεώθηκε 3.846.306 κινέζικα γουάν, περίπου 550.00 ευρώ περίπου, για τις φορτίσεις που έκανε στο αυτοκίνητό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χρεώθηκε με 32.000 φορτίσεις από το πουθενά

Ο ιδιοκτήτης πόσταρε το ιστορικό φόρτισης του αυτοκινήτου σε κοινωνικό δίκτυο δείχνοντας πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εξαντλήθηκε ο δωρεάν χρόνος φόρτισης που του είχε δώσει η φίρμα και στην συνέχεια φόρτισε το αυτοκίνητό του χρησιμοποιώντας 1.3923.720 kWh. Σύμφωνα με υπολογισμούς που έγιναν, τα kWh αυτά αντιστοιχούν σε 32.000 φορτίσεις, κάτι που όπως καταλάβατε, ήταν ανέφικτό να είχε γίνει μέσα σε λίγες μέρες.

Αναγνώρισαν το σφάλμα στην Tesla

Ευτυχώς, όταν ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με την εταιρεία, οι υπάλληλοι στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών κατάλαβαν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Η αιτία δεν έχει γίνει γνωστή αλλά λέγεται πως πρόκειται για κάποιο σφάλμα από κάποια εργασία που έκαναν οι τεχνικοί της μάρκας σε κάποια αυτοκίνητα.

Η Tesla δεν έκανε κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα αυτό. Με δεδομένο όμως πως η Κίνα αποτελεί την αγορά που πετυχαίνει τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, είμαστε σίγουροι πως θα σπεύσει να διορθώσει όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Καλά δεν πήγε αυτό!
- Χρεώθηκε με 32.000 φορτίσεις από το πουθενά
- Αναγνώρισαν το σφάλμα στην Tesla
- Δεν έχει απαντήσει επίσημα η φίρμα
Τι θα έκανες αν είχες ηλεκτρικό και έβλεπες μια τέτοια χρέωση στην κάρτα σου από το πουθενά; Θα ήσουν ψύχραιμος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
skoda