Zenvo TSR-GT: 1.360 άλογα και τελική ταχύτητα 424 χλμ./ώρα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Zenvo TSR-GT: 1.360 άλογα και τελική ταχύτητα 424 χλμ./ώρα

1.749 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2022)

Το Zenvo TSR-GT αποκαλύφθηκε με 1.360 άλογα και τελική ταχύτητα 424 χλμ./ώρα. Μόνο τρία μοντέλα θα κατασκευαστούν, τα οποία έχουν ήδη πωληθεί!

Δανέζικο υπεραυτοκίνητο!

Η δανέζικη κατασκευάστρια εταιρεία σπορ αυτοκινήτων Zenvo Automotive αποκάλυψε το τελευταίο της δημιούργημα. Ο λόγος για το TSR-GT, που αναμένεται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα για τη σειρά TS, ακολουθώντας το TSR-S, στο οποίο και βασίζεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τελική 424 χλμ./ώρα

Το νέο υπεραυτοκίνητο έρχεται με αναθεωρημένο αμάξωμα για να αυξήσει την αεροδυναμική του ικανότητα, ενώ το TSR-GT χρησιμοποιεί επίσης έναν πολύ πιο ισχυρό κινητήρα. Ο twin-supercharged V8 έχει κυβισμό 5,8 λίτρων και αποδίδει κολοσσιαία ισχύ 1.360 ίππων. Συμβατός με το καύσιμο E85, ο κινητήρας είναι κατά 183 ίππους ισχυρότερος σε σχέση με την ιπποδύναμη που είναι διαθέσιμη στο στάνταρ TSR-S. Η τελική ταχύτητα ρυθμίζεται ηλεκτρονικά στα 424 χλμ./ώρα, όντας κατά πολύ ανώτερη από τα 325 χλμ./ώρα του TSR-S, ο οποίο ήταν προσανατολισμένο στη χρήση της πίστας!

Με βελούδινα πατάκια για καλύτερη ηχομόνωση

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το TSR-GT είναι κάτι περισσότερο ένα grand tourer, γι' αυτό το γυμνό εσωτερικό από ανθρακονήματα του TSR-S έχει δώσει τη θέση του σε μία πιο εντυπωσιακή καμπίνα με διαφορετικούς τύπους δέρματος. Η Zenvo δημιούργησε επίσης νέα βελούδινα πατάκια με δερμάτινη άκρη για να μειώσει, όπως υποστηρίζει, το θόρυβο που μπαίνει μέσα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto