ειδησεις για MAZDA 6

Οι  πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Οι πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το «0-100» έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη ένδειξη για τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός μοντέλου. Ανασύρουμε τα αρχεία των μετρήσεων μας και δημοσιεύουμε το «0-100» των μοντέλων, που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Το σχέδιο δεν προέρχεται από τη Mazda, αλλά από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Σχέδιο «προάγγελος» του νέου Mazda6

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Το νέο Mazda6 θα είναι ένα από τα νέα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμή επίσημες εικόνες που να παρουσιάζουν κάποια στοιχεία από το ιαπωνικό σεντάν δεν έχουν υπάρξει, ανεπίσημα όμως μπορούμε να έχουμε μια ιδέα.

Το ριζικά ανανεωμένο Mazda6 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Αντζελες, που ανοίγει τις πύλες της στις 29 Νοεμβρίου.

Στο Λος Αντζελες το ανανεωμένο Mazda6

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Με μικρές αλλαγές στο αμάξωμα, μεγαλύτερες στο εσωτερικό και ακόμα πιο μεγάλες κάτω από καπό του, το ανανεωμένο Mazda6 θα εμφανιστεί σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Λος Αντζελες, εντάσσοντας στη γκάμα του ένα νέο turbo σύνολο βενζίνης 2,5 λίτρων.

Οι Ιάπωνες φέρονται διατεθειμένοι στο επόμενο Mazda6, που αναμένεται στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020, να κάνουν τη μετάβαση από την μπροστά στην πίσω κίνηση. Στην εικόνα βλέπουμε το υπάρχον αν

Πισωκίνητο το νέο Mazda6;

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017     2 σχόλια

Στην αρχή της νέας δεκαετίας αναμένεται η 4η γενιά του Mazda6, με τους Ιάπωνες να έχουν μεγάλα σχέδια, καθώς φέρονται να θέλουν να στήσουν το σεντάν μοντέλο τους σε μία πισωκίνητη πλατφόρμα προέλευσης Toyota, στην οποία μάλιστα θα στηριχθεί και το πολυαναμενόμενο RX-9.