To ψηφιακό σχέδιο για το νέο Mazda 6.

To ψηφιακό σχέδιο για το νέο Mazda 6.

Nέο Mazda 6: Με το «πρόσωπο» του CX-60 και ήπια υβριδικό

5.909 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2022)

To νέας γενιάς Mazda 6 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2022 με νέα σχεδίαση και ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

Σχέδιο δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Mazda 6

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Mazda έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο επόμενης γενιάς «6άρι» σεντάν, ωστόσο λίγα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε αυτή την στιγμή για το πώς θα μοιάζει το αυτοκίνητο. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Sugar Design βρήκε την ευκαιρία λοιπόν να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Mazda 6 και όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, το αυτοκίνητο είναι σαφές πως έχει εμπνευστεί από το CX-60 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πρόβολο από το νέο CX-60 και μυώδη σχεδίαση

Όπως το ΜΧ-30 και το CX-50, το CX-60 υιοθέτησε πιο μυώδεις γραμμές σε σχέση με τα τωρινά Mazda 3 και Μazda 6, τα οποία αντιθέτως ξεχωρίζουν για την κομψή τους σχεδίαση. Σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε πως ο δημιουργός έδωσε ατόφιο τον πρόβολο του νέου CX-60 στο νέο Mazda 6, κάτι που σημαίνει πως πλέον το σεντάν έχει τα ίδια φωτιστικά σώματα, την ίδια γρίλια και τους ίδιους αεραγωγούς με το νέο SUV της φίρμας. Η ιαπωνική μπερλίνα καταφέρνει και υιοθετεί και αυτή πιο μυώδη χαρακτηριστικά, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με το τωρινό αυτοκίνητο.

Ήπια υβριδικό σε βενζίνη και diesel αλλά και Plug-in

Στο τεχνικό κομμάτι, οι φήμες κάνουν λόγο πως το νέο Mazda 6 θα βασίζεται πάνω σε μία πλατφόρμα για πισωκίνητα αυτοκίνητα (το τωρινό είναι εμπροσθιοκίνητο), ενώ όσον αφορά τους κινητήρες, η Mazda θα δώσει στην μπερλίνα της τη νέα γενιά κινητήρων της φίρμας τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία. Στην κορυφή της γκάμας, τέλος, λέγεται πως θα βρίσκεται μια Plug-in υβριδική έκδοση, για την οποία όμως δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto