Η Audi προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών στα A6 Sedan (φωτό), A6 Avant και A7 Sportback, με τα τρία ανανεωμένα μοντέλα να καταφθάνουν στους κατόχους τους μέσα στο καλοκαίρι.

Εξωτερικά, στα δύο A6 μοντέλα έχουν τροποποιηθεί η μάσκα και οι προφυλακτήρες, ενώ αλλαγμένο σχήμα έχουν και τα πλευρικά μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί LED φωτισμός, ενώ νέες είναι οι αλουμινένιες λεπτομέρειες Aluminum Ellipse. Το infotainment σύστημα MMI περιλαμβάνει και δύο αποσπώμενες ταμπλέτες για τους πίσω επιβάτες.

Η βαφή Java Brown που ήταν μέχρι τώρα «προνόμιο» του A6 Allroad, περνάει πλέον και στα A6 Sedan, A6 Avant (φωτό) και A7 Sportback.

Η Audi θα προσφέρει εφεξής τα ανανεωμένα A6 και A7 (φωτό) σε δύο νέες αποχρώσεις, τις Matador Red και Gotland Green, με την τελευταία να είναι διαθέσιμη στα μοντέλα S.

Δύο νέα σχέδια τροχών συναντάμε στο A6 και άλλα τρία στο A7 Sportback (φωτό).

Ανανεωμένο τρίο της Audi

4.828 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Με ραφιναρισμένη αισθητική και πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, συνεχίζουν από το καλοκαίρι την εμπορική τους πορεία τα ανανεωμένα Audi A6 Sedan, A6 Avant και A7 Sportback.

Η Audi προχώρησε σε μια σειρά αισθητικών και τεχνικών αλλαγών στα A6 Sedan, A6 Avant και A7 Sportback, με τα τρία ανανεωμένα μοντέλα να είναι άμεσα διαθέσιμα προς παραγγελία και τα πρώτα από αυτά να καταφθάνουν στους κατόχους τους μέσα στο καλοκαίρι.

Εξωτερικά, στα δύο A6 μοντέλα έχουν τροποποιηθεί η μάσκα και οι προφυλακτήρες, ενώ αλλαγμένο σχήμα έχουν και τα πλευρικά μαρσπιέ. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί LED φωτισμός, ενώ νέες είναι οι αλουμινένιες λεπτομέρειες Aluminum Ellipse. Το infotainment σύστημα MMI είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και περιλαμβάνει και δύο αποσπώμενες ταμπλέτες για τους πίσω επιβάτες.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η Audi προσέθεσε στην παλέτα του ανανεωμένου A6 Allroad Quattro, την καφέ απόχρωση Soho Brown, ενώ οι τροχοί των 20 ιντσών διαθέτουν γκρι λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό, συναντάμε σπορ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα Valcona leather και καφέ Santos επενδύσεις με ασημί ραφές.

Η Audi θα προσφέρει εφεξής τα ανανεωμένα A6 και A7 σε δύο νέες αποχρώσεις, τις Matador Red και Gotland Green, με την τελευταία να είναι διαθέσιμη στα μοντέλα S. Επιπλέον, η βαφή Java Brown που ήταν μέχρι τώρα «προνόμιο» του A6 Allroad, περνάει πλέον και στα A6 Sedan, A6 Avant και A7 Sportback. Δύο νέα σχέδια τροχών συναντάμε στο A6 και άλλα τρία στο A7 Sportback. Το πακέτο S Line, τέλος, προσφέρει μεταξύ άλλων νέα γρίλια μάσκας με μαύρες ματ λεπτομέρειες, πλευρικές εισαγωγές αέρα με φινίρισμα χρωμίου.

Mercedes
moto