Η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο.

Η ροπή φτάνει τώρα τα 960 Νm.

Η BRABUS υπόσχεται πως η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο.

BRABUS 700 4x4² Final Edition για AMG G 63

3.827 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/12/2018

Η BRABUS είναι έτοιμη να ασχοληθεί με την ολοκαίνουρια γενιά του πολυτελούς SUV, ωστόσο πριν γίνει αυτό, δεν γινόταν να μην παρουσιάσει ένα τελευταίο πακέτο για το απερχόμενο μοντέλο.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Το τελευταίο του πακέτο για την απερχόμενη γενιά της Mercedes-AMG G 63 παρουσίασε σήμερα ο πιο γνωστός βελτιωτικός οίκος για τα μοντέλα της Mercedes.

Η ΒRABUS ονόμασε το πακέτο αυτό 700 4x4² Final Edition, και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το νούμερο 700 αναφέρεται στην ιπποδύναμη που παράγει τώρα ο twin-turbo 5,5 λίτρων V8 κινητήρας, χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέους μεγαλύτερους υπερτροφοδότες και νέο σύστημα εξάτμισης. Η ροπή φτάνει τα 960 Νm, ενώ η BRABUS υπόσχεται πως η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ηλεκτρονικά περιορισμένη ταχύτητα τα 210 χλμ./ώρα.
 
Ακόμα, γίνεται γνωστό πως η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο με τον οδηγό να μπορεί μέσα από την καμπίνα του να προσαρμόσει ηλεκτρονικά το σύστημα ανάρτησης ή να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων mode οδήγησης: Comfort, Sport, Off-Road και Ιndividual. Η εμφάνιση του βελτιωμένου σκληροτράχηλου μοντέλου ξεχωρίζει λόγω των μεγάλων σετ από φώτα πάνω από το παρμπρίζ, τα μεγάλα πλαστικά προστατευτικά αλλά και τα τεράστια Pirelli Scorpion ATR off-road ελαστικά.

Συνολικά, θα κατασκευαστούν μόνο 10 τέτοια αυτοκίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από 209.000 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G