Το SUV Peugeot 3008 αποδείχθηκε ότι ήταν η ορθότερη επιλογή για τις απαιτήσεις του διαγωνισμού στο περιβάλλον του Αγ. Δομίνικου, όντας νικητής του  Ράλι Ντακάρ αλλά και κάτοχος του τίτλου Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017.

Έπαθλο του Survivor το Peugeot 3008

4.594 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/6/2017

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να κερδίσει το ολοκαίνουργιο Peugeot 3008 και να γίνει ο ιδιοκτήτης του γαλλικού SUV.

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη και η παραγωγή του Survivor, είχαν οργανώσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε το συγκεκριμένο επεισόδιο να αποτελέσει την απόλυτη έκπληξη για τους παίκτες. Το SUV Peugeot 3008 είχε φτάσει προ ημερών στον ¶γιο Δομίνικο, μετά από ταξίδι 45 ημερών σε κοντέηνερ, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

O Κωνσταντίνος Βασάλος με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο κουίζ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό. Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία την οποία κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος και ανακηρύχθηκε νικητής και νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

«Δεν μπορώ να περιγράψω ακόμα τα συναισθήματα που νιώθω έχοντας κερδίσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο» είπε στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.
 
Το SUV Peugeot 3008 αποδείχθηκε ότι ήταν η ορθότερη επιλογή για τις απαιτήσεις του διαγωνισμού στο περιβάλλον του Αγ. Δομίνικου, όντας νικητής του  Ράλι Ντακάρ αλλά και κάτοχος του τίτλου Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017. Το συγκεκριμένο SUV Peugeot 3008 που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος χρώματος Amazonite με ήταν σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από τεχνολογίας. Εκτός από τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο για την ασφαλή οδήγηση κάτω από όλες τις συνθήκες όπως το προηγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control, στην καρδιά του ΅λιονταριούΆ χτυπούσε ο πετρελαιοκινητήρας BlueHDi 1.6 120 ίππων ο οποίος όχι μόνο είναι από τους αποδοτικότερους και οικονομικότερους κινητήρες στον κόσμο αλλά που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον από πλευράς ρύπων.
 

42 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  3008