Το αφεντικό της Mercedes-AMG, Tobiers Moers, δήλωσε πως η εταιρεία θα εξελίξει μια σειρά νέων μοντέλων που θα τοποθετηθούν κάτω από τις εκδόσεις «45».

Έρχεται Mercedes-AMG A 40

5.482 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2017

Ξέρουμε ήδη πως οι νέες εκδοχές των A 45, CLA 45 και GLA 45 θα έχουν ισχύ άνω των 400 ίππων. Αυτό που μαθαίνουμε από το αφεντικό της Mercedes-AMG είναι πως θα υπάρξουν επίσης πιο προσιτές και λιγότερο ισχυρές εκδόσεις.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Το αφεντικό της Mercedes-AMG, Tobiers Moers, δήλωσε πως η εταιρεία θα εξελίξει μια σειρά νέων μοντέλων που θα τοποθετηθούν κάτω από τις εκδόσεις «45». Συζητώντας στο περιθώριο του αγώνα Nurburgring 24 Hours, ο κος Moers επιβεβαίωσε πως τα νέα μοντέλα θα μπουν κάτω από τα A 45, CLA 45 και GLA 45.
 
Το μεγαλοστέλεχος της Mercedes είπε χαρακτηριστικά: «Θα πριμοδοτήσουμε τα επιτυχημένα μοντέλα 45 με δύο εκδόσεις, όπως κάνουμε και με τα μεγαλύτερά μας αυτοκίνητα.». Με άλλα λόγια, όπως οι C 63 και E 63 διαθέτουν και τις εκδοχές C 43 και E 43, έτσι και η επόμενη οικογένεια Mercedes-AMG A 45 θα αποκτήσει πιο προσιτές και λιγότερο ισχυρές εκδόσεις.
   
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το πρώτο entry-level μοντέλο θα είναι η A 40, ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Audi S3. Και αν στη νέα γενιά της Α 45 η ισχύς του 2λιτρου κινητήρα θα υπερβεί τους 400 ίππους, στην περίπτωση της Α 40 περιμένουμε μια τιμή γύρω στα 340 άλογα. Όπως και το S3 θα είναι τετρακίνητη, ενώ το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα είναι μονόδρομος.
 

77 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  A-CLASS