4 φωτογραφίες »

Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να γίνει ξεκάθαρο το σύστημα που έχει η Mustang Mach-E για να ανοίγουν οι πόρτες.

Έτσι ανοίγει η πόρτα της Mustang Mach-E

4.423 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2020)

Η Ford Mustang Mach-E έκανε το ντεμπούτο της στο τέλος του 2019, ωστόσο τα στοιχεία που μεταφέρει επάνω της είναι τόσα τα οποία χρειάζονται το χρόνο τους για να τα επεξεργαστούμε ένα προς ένα. Ακόμα και τα πιο απλά, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που μπορεί κάποιος να ανοίξει τις πόρτες!


Συνδυάζοντας το όνομα της Mustang, την ηλεκτροκίνηση αλλά και ένα SUV «σώμα», ήταν βέβαιο πως το νέο μοντέλο της Ford θα προσέλκυε το ενδιαφέρον του κοινού. Όμως δεν είναι μόνο αυτά τα τρία στοιχεία που καθιστούν το μοντέλο αρκετά ενδιαφέρον, καθώς φέρει ακόμα πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα οι χειρολαβές των θυρών.
 
Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως θα μπορούσαν να μπουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αφού οι χειρολαβές δεν είναι ορατές. Εύλογο το ερώτημα, αλλά εξίσου απλή είναι η απάντηση. Αν λοιπόν έρθετε τετ α τετ με μία Ford Mustang Mach-E αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πιέσετε ελαφρά το κουμπί που βρίσκεται στη μεσαία κολώνα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να τραβήξετε το πολύ μικρό χερούλι που βρίσκεται ακριβώς από κάτω για να ανοίξει εξ ολοκλήρου η πόρτα. Τόσο απλά!
 
Θυμίζουμε πως όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.

Mercedes
test center