Στις Αλπεις το τελικό στάδιο δοκιμών του νέου μοντέλου Mercedes-Benz G-Class

Η βασική αλλαγή αφορά το μέγεθος του νέου μοντέλου, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει αύξηση 10 εκατοστά στο πλάτος του, αλλά και στο χώρο φορτίου

Η νέα Mercedes-Benz G-Class του 2017 θα εξοπλιστεί και με τη νέα γενιά 6-κύλινδρων κινητήρων με ηλεκτρικό τούρμπο

Αποτελεί το πλέον διαβόητο SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με σταθερά υψηλές πωλήσεις

G-Class: Το μέγεθος μετράει

3.577 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2016

Η ώρα για το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz G-Class πλησιάζει και οι δοκιμές της συνεχίζονται, με μια βόλτα στις ¶λπεις, από όπου οι πρώτες φωτογραφίες, συνοδεύονται και με στοιχεία για τεχνικά και άλλα χαρακτηριστικά της

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Η νέα Mercedes-Benz G-Class του 2017, βρίσκεται πλέον προ των πυλών, με το τελικό στάδιο των δοκιμών της να περιλαμβάνει τις συνθήκες παγετού στην περιοχή των Αλπεων.
 
Από τις κατασκοπικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το εξωτερικό του νέου μοντέλου φαίνεται εξίσου εντυπωσιακό, με τις αλλαγές άλλωστε να είναι ελάχιστες, όπως και συνηθίζεται, καθώς από την πρώτη γενιά τις G-Class 38 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, υπήρξαν ελάχιστες διαφοροποιήσεις.
 
Αυτός είναι άλλωστε και ένας λόγος που συνεχίζει να αποτελεί το πλέον διαβόητο SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με σταθερά υψηλές πωλήσεις, έχοντας πλέον και cult διαστάσεις, ειδικά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.  
Όσον αφορά τη νέα γενιά του πάντως, η οποία και αναμένεται τους επόμενους μήνες, η κεντρική αλλαγή αφορά το μέγεθος του νέου μοντέλου, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει αύξηση 10 εκατοστά στο πλάτος του, αλλά και στο χώρο φορτίου, το οποίο και θα είναι αρκετά πιο φαρδύ.
 
Κατά τα άλλα, στο νέο μοντέλο είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει ηλεκτρο-μηχανική αναβάθμιση του συστήματος διεύθυνσης, αλλά και μία νέα και ανεξάρτητη ανάρτηση στο εμπρός μέρος του.
 
Επίσης, η νέα Mercedes-Benz G-Class του 2017 θα είναι ελαφρύτερη κατά 200 κιλά, ενώ θα γίνει και ένα από τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας που θα εξοπλιστεί με τη νέα γενιά 6-κύλινδρων κινητήρων με ηλεκτρικό τούρμπο, οι οποίοι στο diesel θα βγάζουν 300 ίππους και στη βενζίνη 260 άλογα.
 

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G