• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι εργασίες διήρκησαν συνολικά 6 μήνες.

Οι εργασίες διήρκησαν συνολικά 6 μήνες.

Μercedes G500 4x4² Landaulet «κτήνος»

2.985 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/8/2018

Μια ομάδα μηχανικών εργάστηκε για παραπάνω από 6 μήνες για να παρουσιάσει σήμερα τo δικό της project με όνομα G500 4x4² Landaulet. Δείτε το.

MERCEDES: EQA: ξεχνάς να την φορτίσεις

Είναι γεγονός πως η G-Class αποτελεί ένα μοντέλο σταθμό τόσο για την Mercedes αλλά και εν γένει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Ανά το πέρασμα των δεκαετιών, έχουν κατασκευαστεί μια σειρά από ειδικές εκδόσεις, ωστόσο τα τελευταία χρόνια θα λέγαμε πως ήρθαν στο φως οι πιο πρωτότυπες. Δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί η G 63 6x6, η G500 4x42 ενώ η G650 Landaulet έδωσε την δική της νότα πολυτέλειας στο ξεχωριστό γερμανικό SUV.
 
To θηριώδες αυτοκίνητο που θα δείτε στο παρακάτω video είναι ένας συνδυασμός μιας BRABUS G500 4x42 με χαρακτηριστικά Landaulet. H oμάδα μηχανικών που ασχολήθηκαν με την κατασκευή του, δεν έκοψαν μόνο την οροφή αλλά προχώρησαν και σε μια σειρά από άλλες τροποποιήσεις, όπως η εγκατάσταση ειδικών ηλεκτρικών πίσω καθισμάτων με σκοπό την μεγαλύτερη άνεση των πίσω επιβατών. Το μοντέλο πλέον δεν έχει το ίδιο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά έχει πλουσιότερη επένδυση από δέρμα Alcantara και πολλά άλλα καλούδια.

Οι εργασίες διήρκησαν συνολικά 6 μήνες και ενώ δεν υπάρχει προς στιγμή κάποια soft υφασμάτινη οροφή, οι μηχανικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενσωματώσουν μια, αν κάποιος πελάτης το επιθυμεί.
 

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G