2 φωτογραφίες »

Η μεγαλύτερη ισχύς φαίνεται πως θα κάνει τη νέα CLA ακόμη πιο γρήγορη στα 0-100χλμ./ώρα.

Η Mercedes-AMG CLA 45;

4.350 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2018)

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες για την AMG έκδοση της νέας CLA. Πάρτε την μάτι.

To προηγούμενο χρονικό διάστημα ήρθαν στο φως μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν την επόμενη Mercedes CLS να πραγματοποιεί δοκιμές στους δημόσιους δρόμους. Πλέον, ήταν καιρός να έρθουν στη δημοσιότητα και οι πρώτες εικόνες της AMG έκδοσης του μοντέλου.

Σε σχέση με το «απλό» μοντέλο, η AMG έκδοση είναι φανερό πως θα διακρίνεται για τα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά της, με την Panamericana γρίλια να δίνει τον τόνο και τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες να προκαλούν με τη νέα τους σχεδίαση. Τέλος, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει στις δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, τον διαχύτη και την μικρότερη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.
 
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η Mercedes-AMG CLA 45 (ή 50 όπως ίσως μετονομαστεί) θα εξοπλίζεται με ένα τετρακύλινδρο turbo μοτέρ 2,0 λίτρων με την ιπποδύναμη να λέγεται πως θα ξεπεράσει τους 400 ίππους ενώ είναι σίγουρο πως θα προσφέρεται στάνταρ το σύστημα τετρακίνησης 4Μatic. Η μεγαλύτερη ισχύς φαίνεται πως θα κάνει τη νέα CLA ακόμη πιο γρήγορη στα 0-100χλμ./ώρα ενώ πιθανή είναι η προσθήκη και μιας έκδοσης S που θα αποτελέσει και την κορυφαία επιλογή στην γκάμα.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί κάποια στιγμή από τα τέλη του 2018 μέχρι τις αρχές του 2019.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto