Οι επίμαχες φωτογραφίες της νέα Mercedes G-Class, από την Σουηδία.

Οι επίμαχες φωτογραφίες της νέα Mercedes G-Class, από την Σουηδία.

Οι επίμαχες φωτογραφίες της νέα Mercedes G-Class, από την Σουηδία.

Η νέα Mercedes G-Class

4.210 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Το νέο μοντέλο της Mercedes G-Class εθεάθη να δοκιμάζεται στην Σουηδία, εν όψει της παρουσίασης της νέας γενιάς το 2018.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Καθώς η επόμενη γενιά της Mercedes G-Class βρίσκεται σε τελικά στάδια ανάπτυξης και δοκιμών, πολλά αυτοκίνητα δοκιμάζονται στο δρόμο και, στις φωτογραφίες που βλέπετε, κατάσκοποι εντόπισαν το μοντέλο στην Σουηδία. Όπως μπορείτε να δείτε, εκ πρώτης όψης, οι αλλαγές δεν φαίνονται μεγάλες, ωστόσο το νέο G-Class αναμένεται να φέρει μεταβολές σε αρκετά του σημεία, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.
 
Σχετικά λοιπόν με το νέο μοντέλο, περιμένουμε ριζικές αλλαγές στο πλαίσιο και το στήσιμο του, με πηγές να κάνουν λόγο για «δίαιτα» έως και 400 κιλά στο νέο G-Class! Οι αναρτήσεις πλέον αναμένεται να είναι ανεξάρτητες, ενώ πολύ πιθανόν θα βασιστούν στο σύστημα 5 συνδέσμων του Nissan Navara. Ακόμη, η ανάρτηση μπορεί να εξοπλιστεί και με ελατήρια αέρος.

Κάτω από το καπό θα βρεθούν κινητήρες από μια ολοκαίνουργια οικογένεια βασισμένη στην τμηματική κατασκευή, με υβριδικό σύστημα των 48 Volt. Ακόμη, περιμένουμε να δούμε και μία AMG έκδοση του νέου G-Class, στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ένας biturbo V8 των 4 λίτρων. Το μοντέλο αναμένεται να εμφανιστεί επίσημα κάποια στιγμή αργότερα, μέσα στη χρονιά.
 

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G