Στην κατασκοπευτική, αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα, βλέπουμε τη νέα Porsche Macan που θα κάνει ντεμπούτο στο Λος Αντζελες και έχει βασιστεί σχεδιαστικά στην Cayenne.

Στην κατασκοπευτική εικόνα διακρίνουμε την Porsche Macan Turbo, η οποία θα τροφοδοτείται από ένα V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, απόδοσης 395 ίππων και 550 Nm ροπής.

Η νέα Porsche Macan Turbo με 395 ίππους!

5.132 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2013)

Τον επόμενο μήνα στο Λος Αντζελες θα κάνει ντεμπούτο το νέο «μικρό» crossover της Porsche, που πέρα από τη βασική έκδοση θα υπάρχει και η Macan Turbo με τον 3,6 V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενο.

Η Porsche περίμενε την Έκθεση του Νοεμβρίου στο Λος Αντζελες για να παρουσιάσει επίσημα τη νέα Macan η οποία έχει χαρακτηριστεί η «μικρή Cayenne». Το νέο crossover έχει σχεδιαστεί με βάση την Cayenne, αλλά στην Turbo έκδοση θα έχει μια πιο σπορτίφ εμφάνιση (& ανάρτηση), σε σχέση με το μεγαλύτερο SUV. Επίσης, όπως είναι γνωστό η Macan έχει βασιστεί στην πλατφόρμα του Audi Q5, αλλά λόγω της εκτεταμένης χρήσης του αλουμινίου θα ζυγίζει περίπου 130 κιλά λιγότερο από αυτό.

Σε επίπεδο κινητήρων τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Macan Turbo θα «φορά» έναν 3λιτρο V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, απόδοσης 395 ίππων και 550 Nm ροπής, ενώ θα μεταφέρει την κίνηση στον πίσω άξονα (ή και στους δύο κατ επιλογή) μέσω ενός 7τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή προαιρετικά ενός 7τάχυτου αυτόματου PDK, με διπλό συμπλέκτη. Επίσης, θα διαθέτει ένα περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό (Torsen) και πιο εξελιγμένο σύστημα διεύθυνσης.

Τέλος, η τιμή της πιο «ενισχυμένης» έκδοσης υπολογίζεται στα 55.500 ευρώ (Γερμανία).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda