3 φωτογραφίες »

Φουτουριστικό desing και πολύ καλή ποιότητα για το εσωτερικό του Peugeot 3008. Το μεγάλο κεντρικό τούνελ προσφέρει χώρο, όμως αποξενώνει οδηγό με συνοδηγό.

Εσωτερικό: 3008 με premium χαρακτήρα

80.172 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/2/2020
 

Τα Peugeot 3008 και VW Tiguan είναι από τα πιο ποιοτικά μοντέλα της κατηγορίας θέτοντας θα λέγαμε τον πήχη σε αυτόν τον τομέα. Πάντως αν στον παράγοντα ποιότητα προσθέσεις και τον παράγοντα σχεδίαση, τότε η ζυγαριά γέρνει προς την Γαλλία. Το 3008 είναι πολύ μοντέρνο σε σχεδίαση, σε αιχμαλωτίζει με τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα, την ψηφιακή του οθόνη, το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τον ambient φωτισμό, ενώ πολύ καλή είναι η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με το Τiguan, το οποίο είναι λιγότερο εμπνευσμένο, αλλά αρκούντως μοντέρνο, ενώ στα θετικά του είναι η πολύ καλή εργονομία, ενώ το Tucson από την πλευρά του, αν και δεν έχει τόσο ευφάνταστο design, σε πείθει από άποψης κατασκευής, με την πάρα πολύ καλή συναρμογή του και τα ποιοτικά –μαλακά ως επί το πλείστον- υλικά που χρησιμοποιούνται. Πολύ καλό και το τεχνολογικό του προφίλ, με τη μεγάλη οθόνη αφής να εξυπηρετεί άριστα την εργονομία. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)