2 φωτογραφίες »

Την έναρξη παραγωγής της νέας Mercedes CLA ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα.

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes CLA

2.395 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2019

Την έναρξη παραγωγής της νέας Mercedes CLA ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα, με το μοντέλο να βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Kecskemet της Ουγγαρίας.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Το νέο μοντέλο το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας, έρχεται με όλα τα συστήματα της νέας A-Class να τοποθετούνται κάτω από ένα κουπέ σώμα. Μάλιστα όπως γνωρίζουμε από την παρουσίαση, η νέα CLA είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας έτσι περισσότερη άνεση στους επιβάτες.
 
Ένα ακόμα από τα ολοκαίνουργια στοιχεία που έχει στη διάθεσή της είναι το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX που εισήχθη στην A-Class αλλά και στη νέα GLE.
 
Από τη στιγμή που η CLA δεν παρουσιάστηκε σε κάποια Σαλόνι Αυτοκίνητου, αλλά σε μία έκθεση αναφορικά με την τεχνολογία, ήταν πασιφανές πως τα νέα τεχνολογικά συστήματα θα ήταν μέρος τους εαυτού της. Έτσι μεταξύ άλλων, η  δεύτερη γενιά της Mercedes CLA εφοδιάζεται με πολλά από τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στη μεγαλύτερη S-Class, όπως ημι-αυτόνομη οδήγηση, αυτόματο φρενάρισμα έκτατης ανάγκης, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.λπ.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως οι πωλήσεις της νέας Mercedes-Benz CLA θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο για την ευρωπαϊκή αγορά με τις τιμές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να ξεκινούν από τις 34.000 ευρώ για τη γερμανική αγορά.   

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA

Tags: MERCEDES CLA