4 φωτογραφίες »

Mε μικρές αλλαγές σε εμφάνιση η Ford Mustang Mach 1

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2021)

Οι σχεδιαστές της Ford αποφάσισαν να κάνουν πιο επιθετική την εμφάνιση της Mustang Mach 1 και έτσι προχώρησαν σε κάποιες μικρές τροποποιήσεις. Δείτε ποιες είναι.

Mετά από 17 χρόνια, η νεά Mustang Mach 1 αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο πριν προλάβει να βρει τους νέους της ιδιοκτήτες, οι σχεδιαστές της Ford αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες μικρές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Η πρώτη τροποποίηση που έγινε είναι στο έμβλημα «Μach 1» καθώς, εάν και το σχήμα του δεν έχει αλλάξει, η Ford αποφάσισε να βάλει ασημί χρώμα γύρω από το κάθε γράμμα, ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο σε αυτοκίνητα που θα έχουν σκούρο χρώμα στο αμάξωμά τους.

Ακόμα, για να γίνει ο πρόβολος πιο επιθετικός, το χρώμα της γρίλιας χαμηλά άλλαξε από Magnetic Gray σε μαύρο ενώ τέλος, τα γραφικά που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος έχουν αλλάξει ελαφρώς σχήμα, ώστε να γίνεται η παραγωγή του αυτοκινήτου ευκολότερη και να υπάρχει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Anthony Colard, αρχισχεδιαστής της Ford δήλωσε σχετικά: «Όταν αναβιώνεις ένα αυτοκίνητο σαν την Mach-1, θέλεις όλα να είναι τέλεια. Η ομάδα πίεζε ξανά και ξανά για να φτάσουμε στο τέλειο.»

Στο μηχανοστάσιο θυμίζουμε πως βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που αποδίδει 460 άλογα, 20 άλογα λιγότερα σε σχέση με το μοντέλο που διατίθεται στις ΗΠΑ. Από τις GT350 και GT500, η Mach 1 παίρνει το σύστημα ψύξης αλλά και άλλα καλούδια, ενώ το νέο της πιο επιθετικό στήσιμο και τα δυνατότερα φρένα Brembo βοηθούν στο να γίνει η Mach 1 «η πιο γρήγορη 5λιτρη Mustang στην πίστα», όπως ισχυρίζεται η ίδια η Ford.
 

home pro
moto