Στα φτερά συναντούμε το λογότυπο «Edition» ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της ειδικής έκδοσης.

Στο εξωτερικό ξεχωρίζουν οι μαύρες ρίγες που διατρέχουν το κέντρο του αμαξώματος, από μπροστά μέχρι πίσω.

Πλήθος δερμάτινων επενδύσεων με λεπτομέρειες λευκού και γκρι χρώματος εμφανίζονται στον εσωτερικό διάκοσμο.

Προαιρετική επιλογή αποτελούν τα καθίσματα της AMG Performance με επένδυση από δέρμα Artico/Dinamica και λεπτομέρειες με ρίγες σε λευκό και γκρι χρώμα.

Νέες limited εκδόσεις Mercedes

9.832 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2017)

H Mercedes-Benz δημιούργησε για τα μοντέλα Α-Class, Β-Class, CLA & GLA και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων την εντυπωσιακή ειδική έκδοση «White Art Edition».

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε το λανσάρισμα της ειδικής έκδοσης «White Art Edition» η οποία ξεχωρίζει λόγω των επεμβάσεων στο σχεδιασμό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Εξωτερικά, κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα αλλάζουν την όψη του αυτοκινήτου σε όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο «cosmos», μαύρο «night», γκρι «mountain», ασημί «polar» ή λευκό «cirrus») και αν επιλέξει κανείς. Επιπλέον, το παζλ των αισθητικών αλλαγών ολοκληρώνεται από το λογότυπο «Edition» στα φτερά και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων.
 

Περνώντας στο εσωτερικό, παρατηρούμε το τριάκτινο, flat bottomed τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με λεπτομέρειες από μικροΐνες Dinamica, όπως και τα σπορ καθίσματα με επένδυση από δέρμα Artico/Dinamica και λεπτομέρειες με ρίγες σε λευκό και γκρι χρώμα. Προαιρετική επιλογή αποτελούν τα καθίσματα της AMG Performance με την ίδια επένδυση. Πέραν αυτού, συναντούμε πλήθος δερμάτινων ενθέσεων στον εσωτερικό διάκοσμο και πιο συγκεκριμένα στην κεντρική κονσόλα, τα υποβραχιόνια και τις πόρτες, οι οποίες συνδυάζονται με γκρι ραφές. Το πακέτο ολοκληρώνεται με τους λευκούς δακτυλίους των αεραγωγών και τα υφασμάτινα πατάκια που φέρουν το λογότυπο «Edition».

Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβανει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικο όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.

Για παράδειγμα, η A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art καθώς και κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, τους προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος πακέτου 1.530 ευρώ. Αντίστοιχα, η GLA 180 d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT με συνολικό όφελος 1.920 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως με το νέο πρόγραμμα της Mercedes-Benz «Welcome. My way» το κοινό μπορεί να επωφεληθεί για την αποκτηση των εκδόσεων «White Art Edition», αφού δίνεται η δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει τον τρόπο που τον εξυπηρετεί, είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση. Προσφέρει δηλαδή διάφορες χρηματοδοτικές λύσεις, διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης, εγγύησης και service.

Mercedes
test center