3 φωτογραφίες »

H Ford Mustang Mach-E.

Ποιο γερμανικό μοντέλο στοχεύει η Mustang Mach-E;

4.303 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2021)

H Ford όταν πήρε την απόφαση να αναπτύξει την Mustang Mach-E είχε ένα συγκεκριμένο γερμανικό μοντέλο που ήθελε να ξεπεράσει. Ποιο ήταν αυτό;


H Ford τράβηξε τα βλέμματα πάνω της όταν αποφάσισε να δημιουργήσει την Μustang Mach-E, ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover επιδόσεων που έφερε πάνω του την κληρονομιά της Mustang. Η Ford με αυτό το αυτοκίνητο θέλησε να δείξει πως είναι έτοιμη να περπατήσει με αυτοπεποίθηση στο μονοπάτι της ηλεκτροκίνησης, χωρίς να ζηλέψει κάτι από τους ανταγωνιστές της.

Όταν η Ford βρισκόταν στην διαδικασία ανάπτυξης της Mustang Mach-E είχε ως στόχο την Porsche Macan. Το αυτοκίνητο αυτό της Porsche βρισκόταν ψηλά στις εκτιμήσεις των ανθρώπων της εταιρείας και ήθελαν το νέο τους μοντέλο να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Τώρα, o Μark Kaufman, υπεύθυνος της Ford σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά οχήματα έριξε λίγο παραπάνω φως στην ιστορία αυτή εξηγώντας πως όταν ξεκίνησε η ανάπτυξη της Mustang Mach-E, μοντέλα όπως το Tesla Model Y δεν είχαν ακόμη λανσαριστεί και έτσι η Ford είχε στρέψει την προσοχή της στην Macan, ως το μοντέλο που είναι στο ίδιο μέγεθος και είναι σε θέση να προσφέρει υψηλές επιδόσεις στους ιδιοκτήτες της.

Στην Ford πιστεύουν πως τελικά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα επίσης πολύ καλό σε επιδόσεις crossover που έχει πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση και το σημαντικότερο, είναι ελαφρώς πιο προσιτό οικονομικά σε σχέση με την Porsche Macan.

Eσείς ποιο από τα δύο θα διαλέγατε;
 

Toyota
test center