Τα boomerang φώτα γίνονται εύκολα διακριτά.

Τeaser νέας Μercedes CLA

5.428 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2018

Μια γεύση από τη νέα CLA δίνει η Mercedes μέσα από το τελευταίο της teaser. Δείτε το.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Η παρουσίαση της νέας Mercedes CLA δεν απέχει περισσότερο από δύο εβδομάδες και η εταιρεία θέλει να κρατήσει ψηλά το μομέντουμ παρουσιάζοντας ένα νέο teaser video 15 δευτερολέπτων για το επερχόμενο πολυτελές σεντάν.

Το video δεν αφήνει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα καθώς δίνει μόνο μια πρώτη ιδέα για το σχεδιαστικό προφίλ και τα εμπρός φωτιστικά σώματα, ωστόσο τις περασμένες εβδομάδες έχουν αποκαλυφθεί μια σειρά από πληροφορίες μέσα από κατασκοπευτικές εικόνες.
 
Αυτό που θα κάνει το μοντέλο να ξεχωρίζει θα είναι η πολύ κατακλινής οροφή του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως λόγω αυτής, θα έχει λιγότερο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και μικρότερο χώρο αποσκευών στο πορτ-μπαγκάζ. Τέλος, το μοντέλο φαίνεται πως θα διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και ηλιοροφή ενώ ο εσωτερικός διάκοσμος θα δανειστεί πολλά στοιχεία από την σχεδίαση των άλλων νέων μοντέλων της μάρκας που παρουσιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος (Α-Class, GLE).

H οικογένεια των μοτέρ λέγεται πως θα είναι ίδια με αυτή της A-Class σεντάν ενώ η AMG CLA 35 έκδοση θα δανειστεί παρομοίως τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 306 ίππων και των 400 Νm ροπής. Φυσικά, η Mercedes θα προσφέρει αργότερα και την AMG CLA 45 με την ιπποδύναμη της να εκτιμάται ότι θα φτάσει πάνω από τα 400 άλογα.
 

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA

Tags: MERCEDES CLA