Η εικόνα παρουσιάζει ένα μέρος του σεντάν δίνοντας έμφαση στην κεκλιμένη οροφή, χωρίς ωστόσο να γίνεται περισσότερο αποκαλυπτική

Teaser της Mercedes CLA

3.962 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Μία teaser εικόνα της επερχόμενης Mercedes CLA ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μπορεί στην τελευταία Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) η Mercedes να παρουσίασε το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX με το οποίο εξοπλίζονται κάποια από τα νέα μοντέλα της, ωστόσο για το ίδιο γεγονός το 2019 αναμένεται να αποκαλύψει ένα κανονικό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα τη δεύτερη γενιά της CLA.
 
Μπορεί να φαίνεται περίεργο σε μία Έκθεση που αφορά τον χώρο των ηλεκτρονικών να παρουσιάζεται ένα κανονικό μοντέλο, ωστόσο το εν λόγω αυτοκίνητο δικαιολογεί την κίνηση αυτή, καθώς η Mercedes έχει κάποια νέα τεχνολογία να παρουσιάσει σε σχέση με το MBUX.
 
Η γερμανική μάρκα δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το σημείο και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 8 Ιανουαρίου προκειμένου να δούμε περί τίνος πρόκειται.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σταθούμε σε μία teaser εικόνα της επερχόμενης CLA που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η εικόνα παρουσιάζει ένα μέρος του σεντάν δίνοντας έμφαση στην κεκλιμένη οροφή, χωρίς ωστόσο να γίνεται περισσότερο αποκαλυπτική.
 
Τέλος να πούμε πως η νέα CLA αναμένεται να δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την επίσης νέα A-Class Sedan, κάτι που θα συμβεί και στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων (βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων) όπου θα προσφέρεται στην αγορά της Ευρώπης.      

NEO TRAFIC
moto