• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το auto Τρίτη, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές της οικονομικής οδήγησης, έχει πραγματοποιήσει μεγάλες δοκιμές οικονομίας σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας το μεγάλο όφελος που προσφέρουν η οικονομική οδήγηση σε συνδυασμό και με τα σύγχρονα μοντέλα, στον περιορισμό της κατανάλωσης και του κόστους κίνησης.

Το 2013 στη μεγάλη δοκιμή οικονομίας σε όλη την Ελλάδα, 12 αυτοκίνητα κατάφεραν να καλύψουν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα-Πάτρα-Αθήνα, με ένα μόλις ρεζερβουάρ!

11 αυτοκίνητα κινούμενα μέσα στην πόλη, απέδειξαν ότι μπορούν να διανύσουν σχεδόν 20 χλμ. απόστασης, καίγοντας καύσιμο κόστους λιγότερο από ένα εισιτήριο του μετρό!

Το AUTO ΤΡΙΤΗ το έχει κάνει, μπορείτε και εσείς!

12.222 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2015

Τα τελευταία χρόνια και εκμεταλλευόμενο όλα τα συστήματα οικολογίας των σύγχρονων αυτοκινήτων (π.χ. κινητήρες άμεσου ψεκασμού, σύστημα start/stop του κινητήρα, ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης κ.λπ.), το auto Τρίτη έχει καταφέρει να αποδείξει και στην πράξη τη μεγάλη οικονομία καυσίμου που προσφέρει η οικονομική οδήγηση. Για παράδειγμα, το 2013 στη μεγάλη δοκιμή οικονομίας σε όλη την Ελλάδα, 12 αυτοκίνητα κατάφεραν να καλύψουν τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ιωάννινα-Πάτρα-Αθήνα, με ένα μόλις ρεζερβουάρ! Λίγους μήνες αργότερα, 11 αυτοκίνητα κινούμενα μέσα στην πόλη, απέδειξαν ότι μπορούν να διανύσουν σχεδόν 20 χλμ. απόστασης, καίγοντας καύσιμο κόστους λιγότερο από ένα εισιτήριο του μετρό! Αλλά και το 2014, με 6 βενζινοκίνητα μοντέλα, κάναμε τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη (470 χλμ.), με κόστος βενζίνης μόλις 30 ευρώ.