KRIOSAC: Ευελιξία και ξεκάθαρη στρατηγική για την leader στην επισκευή A/C

KRIOSAC: Ευελιξία και ξεκάθαρη στρατηγική για την leader στην επισκευή A/C

5733 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην KRIOSAC βρίσκουν σχεδόν κάθε ανταλλακτικό που χρειάζεται η συντήρηση ή επισκευή του συστήματος Air Condition καθώς και εξαρτήματα για την επισκευή συμπιεστή A/C.

ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ
ΚΩΣΤΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Το σύστημα A/C

Σήμερα, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα κλιματισμού το οποίο χρειάζεται συντήρηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

O πυρήνας του κυκλώματος είναι ο συμπιεστής (κομπρεσέρ), όπου με την συμπίεση μετατρέπει το ψυκτικό υγρό σε ρευστό υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης πριν φτάσει στον συμπυκνωτή. Ο συμπυκνωτής ως εναλλάκτης θερμότητας ψύχει το ρευστό αέριο που γίνεται υγρό υψηλής πίεσης. Το υγρό αυτό καθαρίζεται μέσω ενός αφυγραντικού φίλτρου, πριν φτάσει στην εκτονωτική βαλβίδα όπου το υψηλής πίεσης υγρό μετατρέπεται σε ατμό χαμηλής πίεσης πηγαίνοντας στον εξατμιστή.

Ο εξατµιστής είναι και αυτός ένας εναλλάκτηςθερµότητας, όπου το ψυκτικό εκτονώνεται και εξατμίζεται απορροφώντας θερμότητα από το περιβάλλον του εξατμιστή. Στην φάση αυτή η πίεση του ψυκτικού μειώνεται και ο όγκος του αυξάνεται. Έτσι ο κρύος αέρας διοχετεύεται μέσω του συστήματος εξαερισμού, στο εσωτερικό του οχήματος.

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ