Καθαρός αέρας με 10 ευρώ!

Διαβάστηκε από 7284 αναγνώστες

Αυτό είναι το σακουλάκι που μπλοκάρει δυσάρεστες οσμές, αναπαραγωγή βακτηρίων και ουσίες που προκαλούν αλλεργίες!

 
Απορροφά όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Το σακουλάκι περιέχει κάρβουνο που προέρχεται από την καύση του μπαμπού μόσο. Είναι ένα πανίσχυρο φυσικό προϊόν το οποίο μπορεί να απομακρύνει τις πιο επίμονες οσμές, ακόμα και τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καπνίσματος που «ποτίζει» μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και 2 χρόνια πριν να χρειαστεί αλλαγή!

Ο μέσος όρος «ζωής» των αρωματικών αυτοκινήτου είναι 45 μέρες. Το Moso Natural Air Purifying Bag, όπως είναι γνωστό, μπορεί να διαρκέσει πάνω από το δεκαπλάσιο χρονικό διάστημα πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι τοποθέτηση σε κάποιο σημείο που να το χτυπάει ήλιος για 1 ώρα περίπου κάθε μήνα!

Σταματά τη δημιουργία μούχλας, το σχηματισμό βακτηρίων και «τραβάει» τις αλλεργιογόνες ουσίες!

Η ατμόσφαιρα στο αυτοκίνητο σου θα είναι και υγιεινή εκτός από ευχάριστη καθώς απορροφά την περιττή υγρασία από το χώρο, μπλοκάροντας την ανάπτυξη όλων των βλαβερών μικροοργανισμών ενώ παράλληλα ανακουφίζει όσους πάσχουν από αλλεργίες.

Είναι μικρό, πανάλαφρο και πάμφθηνο!

Οι διαστάσεις του είναι 16 x 17 εκατοστά, δε ζυγίζει ούτε 400 γραμμάρια και μπορεί να καλύψει χώρο μέχρι και 10 τετραγωνικά μέτρα! Το βγάζεις από το αυτοκίνητο και το μεταφέρεις σε οποιοδήποτε μικρό χώρο θες και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά! Και όλα αυτά με περίπου 10 ευρώ (+ τυχόντα έξοδα αποστολής)! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός