Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των αξεσουάρ, ανταλλακτικών και προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου, το κατάστημα του κ. Πελεκού στη Σαντορίνη είναι η καλύτερη εγγύηση για την δική σας άρστη εξυπηρέτησή.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των αξεσουάρ, ανταλλακτικών και προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου, το κατάστημα του κ. Πελεκού στη Σαντορίνη είναι η καλύτερη εγγύηση για την δική σας άρστη εξυπηρέτησή.

Στον Πελεκό θα βρεις όλα τα αξεσουάρ για το αυτοκινήτου σου!

5506 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2022

Στο κατάστημα του κ. Πελεκού υπάρχει μία πλήρης γκάμα από ανταλλακτικά, αξεσουάρ, εργαλεία για το αυτοκίνητο. Όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.pelekos.gr/index.html

Στο κατάστημα της εταιρίας στην Σαντορίνη θα βρείτε μία πλήρη και  ευρεία γκάμα λύσεων. Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα. Γνωστά brands (μάρκες) μπαταριών & λιπαντικών αυτοκινήτου. Με εγγυημένη ποιότητα.  Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Και αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Το τρίπτυχο των επιχειρηματικών αξιών της επιχείρησης είναι

Κοινοποίησέ το »

Ποιότητα – Τιμή – Εγγύηση !

Ό λόγος φυσικά για την επιχείρηση του κ. Πελεκού. Στο κατάστημα της θα βρείτε όλα ψάχνετε για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Από την πρώτη επίσκεψη μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ή αξέσουάρ ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας καθοδηγήσει, για να βρείτε το κατάλληλο. Αποστολή της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος αυτοκινήτου να το συντηρεί σωστά και στη σωστή τιμή! 

Καλέστε:   2286083314

Συμβουλές από το κατάστημα ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ                

Οδηγίες συντήρησης ακινητοποιημένου οχήματος

Πολλοί κάτοχοι αυτοκινήτων λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών έχουν παρκάρει μόνιμα το αυτοκίνητό τους ή το κινούν ελάχιστα, λόγω του υψηλού κόστους μετακίνησης. Ωστόσο, το ότι δεν κινείται δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται την απαραίτητη συντήρηση, έτσι ώστε να μην αρχίσουν και παρουσιάζονται σιγά – σιγά διάφορα μικροπροβλήματα με το ανάλογο κόστος. Βέβαια υπάρχουν και κάποια πάγια έξοδα που τρέχουν, όπως είναι τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία δεν υποχρεούνται ο ιδιοκτήτης να πληρώσει εφόσον έχει καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας. Όμως σε αυτή τη περίπτωση είναι υποχρεωμένος να έχει ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο σε ιδιόκτητο στεγασμένο χώρο και όχι στο δρόμο.

Να έχετε λοιπόν υπόψιν τις παρακάτω ενέργειες:

  • Προστασία από τις καιρικές συνθήκες
  • Πλύσιμο αμαξώματος
  • Εξαερισμός καμπίνας
  • Έλεγχος πίεσης ελαστικών
  • Αποσύνδεση πόλων μπαταρίας
  • Λειτουργία κλιματισμού
  • Ελαφρύ «λύσιμο» του χειρόφρενου
 
ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
Καλέστε: 
  2286083314
Δείτε με 1 κλικ: http://www.pelekos.gr/