Ανέβασε τη µεταπωλητική αξία!

3930 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ενηµερωµένο βιβλίο συντήρησης και η δυνατότητα να αποδείξετε τα πραγµατικά χιλιόµετρα του αυτοκινήτου σας είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχετε στα χέρια σας!

Ένα ενηµερωµένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί στην πώληση του αυτοκινήτου σας όταν έρθει η στιγµή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιµή του πιο ψηλά από κάθε είδος επιπλέον εξοπλισµού που µπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας. Το βιβλίο συντήρησης είναι το πρώτο πράγµα που ζητάνε οι αγοραστές και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η µεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.
 
Σε αυτό, καταγράφονται τα service του αυτοκινήτου (πότε και στα πόσα χιλιόµετρα), καθώς και τυχόν βλάβες-επισκευές που έχουν γίνει (πότε και στα πόσα χιλιόµετρα). Ένα αξιόπιστο βιβλίο service, πλήρες, µε σφραγίδες και ηµεροµηνίες από τα συνεργεία που έχουν γίνει όλες οι εργασίες, ενώ είναι σε θέση να πιστοποιήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, καθώς και εάν τα χιλιόµετρα είναι πραγµατικά ή γυρισµένα.
 
Αν στο βιβλίο συντήρησης δεν φαίνεται πουθενά ότι έχουν αλλαχτεί τα τακάκια, ή ο συµπλέκτης και τα αµορτισέρ τι θα υποθέσει ο υποψήφιος αγοραστής; Ακόµη και αν του δείξετε αποδείξεις από το ανεξάρτητο συνεργείο για την εργασία και τα ανταλλακτικά που τοποθετήσατε, η εµπιστοσύνη του έχει κλονιστεί.
 
Γιατί από τη µία δεν είναι σίγουρος πως τα χαρτιά αυτά είναι από το συγκεκριµένο αυτοκίνητο, και από την άλλη πως ότι έγινε, έγινε όπως θα έπρεπε.
 
H σηµασία του ηλεκτρονικού αρχείου
 
Δυστυχώς για όλους τους υποψήφιους αγοραστές, υπάρχουν τρόποι να «γυριστεί» ο αριθµός χιλιοµέτρων που αναγράφει το κοντέρ σε ένα αυτοκίνητο, µε αποτέλεσµα να δείχνει πολύ λιγότερα χιλιόµετρα από αυτά που έχει πραγµατικά διανύσει, µε σκοπό να πουληθεί το όχηµα σε µεγαλύτερη αξία από την πραγµατική του.
 
Όµως, ένα εξουσιοδοτηµένο συνεργείο έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει όλες τις ενέργειες αυτού του είδους καθώς µπορεί να διασταυρώσει αν τα αναγραφόµενα χιλιόµετρα στο κοντέρ συµφωνούν µε την πιο πρόσφατη καταγραφή τους σε κάποιο εξουσιοδοτηµένο συνεργείο!
 
Επιπροσθέτως το ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης που συµπληρώνουν κάποιες αντιπροσωπείες είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ελεγχθούν αν τα χιλιόµετρα του αυτοκινήτου είναι πραγµατικά. Το αρχείο αυτό βρίσκεται στην πανευρωπαϊκή βάση δεδοµένων της εκάστοτε εταιρείας και είναι έγκυρο.
 
Έτσι σαν ιδιοκτήτες θα µπορέσετε να κρατήσετε όσο πιο ψηλά γίνεται την µεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας αλλά και να δώσετε σε κάποιον υποψήφιο αγοραστή ότι ήσασταν σχολαστικός µε τη συντήρηση και δεν παραµελούσατε το αυτοκίνητό σας.


Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης θα κρατήσει ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

 
Ξέρεις την πραγµατική εικόνα του αυτοκινήτου
 
Στην περίπτωση που είστε εσείς ο υποψήφιος αγοραστής, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, απευθυνθείτε για τον έλεγχο του σε ένα εξουσιοδοτηµένο συνεργείο. Εκεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγµατοποιείται από άριστα εκπαιδευµένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν τεράστια πείρα και κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες µε τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε θέµατα εξοπλισµού και µηχανηµάτων. Γίνονται εγγυηµένα όλες οι προβλεπόµενες διαδικασίες, ακολουθώντας τις επίσηµες οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο.


Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ο έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς.
 
Τα παραπάνω πλεονεκτήµατα ενός εξουσιοδοτηµένου συνεργείου προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά ότι το συµπέρασµα στο οποίο θα καταλήξουν οι τεχνικοί που θα κάνουν τον έλεγχο ανταποκρίνεται 100% στην πραγµατική κατάσταση του αυτοκινήτου. Επίσης, το προσωπικό έχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία δίνουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά µε το ιστορικό των service που έχουν πραγµατοποιηθεί αυτό.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES