Η υπηρεσία οδικής βοήθειας αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς αρκετά περιστατικά τα αντιμετωπίζει επιτόπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας με μια μικρή καθυστέρηση αλλά χωρίς ταλ

Η υπηρεσία οδικής βοήθειας αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς αρκετά περιστατικά τα αντιμετωπίζει επιτόπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας με μια μικρή καθυστέρηση αλλά χωρίς ταλαιπωρία.

Το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance» παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.Έχει ισχύ και σε όλη την Ευρώπη.

Το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance» παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.Έχει ισχύ και σε όλη την Ευρώπη.

Η υπηρεσία Mercedes Mobilo ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε service σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της φίρμας.

Η υπηρεσία Mercedes Mobilo ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε service σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της φίρμας.

  • Η υπηρεσία οδικής βοήθειας αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς αρκετά περιστατικά τα αντιμετωπίζει επιτόπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας με μια μικρή καθυστέρηση αλλά χωρίς ταλ
  • Το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance» παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.Έχει ισχύ και σε όλη την Ευρώπη.
  • Η υπηρεσία Mercedes Mobilo ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε service σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της φίρμας.

Αχρείαστες μα χρήσιμες. Υπηρεσίες οδικής βοήθειας Mercedes, Hyundai

7454 Επισκέψεις στο άρθρο

Σας δίνουν βoήθεια την στιγμή που την έχετε ανάγκη. Σας καλύπτουν όπου και αν είστε. Οι εισαγωγικές που πλέον το περιλαμβάνουν στις after sales υπηρεσίες διευκόλυνσης του κατόχου τους, τις ονομάζουν "λύσεις κινητικότητας". Αχρείαστες μα χρήσιμες.

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Αρκετές είναι οι φορές που πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο συμβάν που στάθηκε η αιτία ώστε να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό μας. Και τις περισσότερες φορές αυτό οφειλόταν είτε σε μηχανική βλάβη ή σε κάποια μικροσύγκρουση. 


Το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance» παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.Έχει ισχύ και σε όλη την Ευρώπη.

Το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance» παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.Έχει ισχύ και σε όλη την Ευρώπη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με βάση και τον «νόμο του Μέρφι» πάντα σε κακό timing (π.χ. σε ταξίδι για δουλειά ή αναψυχή).

Υπηρεσίες οδικής βοήθειας Mercedes, Hyundai
-Οδική βοήθεια 24 ώρες/365 μέρες τον χρόνο
-Σας βρίσκουν-καλύπτουν από ξενοδοχείο ως και αεροπλάνο
-5 χρόνια εντελώς δωρεάν από Hyundai
-30 χρόνια η Mercedes. Αυτόματη ανανέωση ισχύος, με κάθε service

Σε όλα αυτά, η υπηρεσία οδικής βοήθειας αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς αρκετά περιστατικά τα αντιμετωπίζει επιτόπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας με μια μικρή καθυστέρηση αλλά χωρίς ταλαιπωρία.  

Ακόμη όμως και σε σοβαρότερες περιπτώσεις όπως ένα ατύχημα, η οδική βοήθεια μεταφέρει το όχημά μας στο συνεργείο που επιθυμούμε ή σε κάποιο που συνεργάζεται με την οδική βοήθεια ή την ασφαλιστική εταιρεία. 
 

Mother care - οδική βοήθεια
Συνήθως η οδική βοήθεια αποτελεί μια έξτρα κάλυψη του ασφαλιστηρίου μας, με το ανάλογο κόστος από ανεξάρτητες εταιρείες που συνεργάζονται με ασφαλιστικές, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες αυτοκινήτου έχουν διεισδύσει σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντάς το ως special υπηρεσία κάλυψης στους κατόχους των οχημάτων τους. 

Συνεπώς ακόμα και για αυτές τι περιπτώσεις έχετε να κάνετε με την μάρκα σας και όχι με κάποια άλλη εταιρεία (που θα σας αντιμετώπιζε ως «πελάτη της μιάς φοράς»). Δύο ενδιαφέροντα προγράμματα κινητικότητας που παίζουν στην αγορά αυτή την περίοδο είναι της Mercedes και της Hyundai.

Mercedes Mobilo, 24 ώρες την ημέρα, με διάρκεια 30 χρόνια
 
Η λύση κινητικότητας Mobilo περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος Mercedes-Benz , παρέχοντας επί τόπου βοήθεια όλο το 24ωρο. 

Είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα ή σε κάποια χώρα της Ευρώπης, δεν έχει σημασία, καθώς το πρόγραμμα Mobilo σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε προς τον προορισμό σας, επισκευάζοντας τη Mercedes σας επί τόπου ή παρέχοντάς σας, μεταξύ άλλων, όχημα αντικατάστασης ή ακόμα διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια αν είστε μακριά. 

Σημαντικό στοιχείο πως η υπηρεσία Mobilo προσφέρεται εντελώς δωρεάν, καθώς ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που κάνετε service σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz, με τη μέγιστη διάρκεια της να φτάνει τα 30 χρόνια.  

Όσο για τη χρήση της υπηρεσίας, για τα νεότερα μοντέλα της Mercedes μπορεί να γίνει πατώντας το πλήκτρο κλήσης έκτακτης ανάγκης (SOS) ή το πλήκτρο «Mercedes me» στην πλαφονιέρα και πραγματοποιείται αυτόματα μια κλήση στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, σε περίπτωση ατυχήματος το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης κάνει αυτόματα μια κλήση και σας συνδέει με το κέντρο διαχείρισης της Mercedes-Benz ώστε να μην χαθεί χρόνος και να έρθει το συντομότερο δυνατόν βοήθεια προς εσάς.

Hyundai Assistance σε Ελλάδα και εξωτερικό – 5 χρόνια δωρεάν υπηρεσία

Η Hyundai προσφέρει εντελώς δωρεάν για 5 χρόνια αποκλειστικά  προς τους κατόχους των μοντέλων της το πακέτο υπηρεσιών οδικής βοήθειας «Hyundai Assistance». Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την παροχή βοήθειας στο ακινητοποιημένο όχημα, στον ιδιοκτήτη, αλλά και στους επιβαίνοντες σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος.

Η υπηρεσία παρέχεται 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο και έχει ισχύ σε όλη την Ευρώπη. Δηλαδή αν κάνετε ένα roadtrip και «μείνετε» π.χ στην Γερμανία, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας χωρίς κανένα κόστος.

Αναλυτικότερα, η οδική Βοήθεια Hyundai παρέχει:

•    Επιτόπια επισκευή του οχήματος εφόσον είναι δυνατή
•    Επαναφορά οχήματος σε δημόσιο δρόμο
•    Μεταφορά οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Hyundai
•    Παραμονή ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο
•    Κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό
•    Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης
•    Κάλυψη εξόδων συνέχισης ταξιδιού με άλλο μέσο
•    Παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων

Υπάρχουν και λεπτομέρειες που δεν πρέπει να αγνοείτε

Φυσικά σε κάποια από τα παραπάνω υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε. Π.χ. για τη διανυκτέρευσή σας σε ξενοδοχείο, θα πρέπει να ισχύει πως βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 50 χλμ. από το σπίτι σας, ενώ εφόσον χρειαστεί να μείνετε τελικά σε κάποιο ξενοδοχείο υπάρχει ανώτερο όριο ημερών, αλλά και κόστους, το όποιο συνήθως δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 400 ευρώ. Δεν μπορείτε δηλαδή να μείνετε σε ένα 5στερο για μια βδομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τα εισιτήρια αεροπλάνου, τρένου ή πλοίου εφόσον παραστεί η ανάγκη να τα χρησιμοποιήσετε.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »